|
Příspěvky uživatele - 82.25
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Meruňky, broskve, nektarinky – hnojení, 23.4.2015 univerzální rada asi není, čerstvý hnuj byť aplikovaný na podzim ke stromům toho bych se bál, pokud bude starší jednoho roku proč ne a speciální hnojivo na broskve proč ne je to dražší ale nic se tím nezkazí toť muj názor pokud nechcete dělat rozbor... celý příspěvek > |  | Jak vám plodí už starší sloupové jabloně?, 11.9.2014  tak už je očešu, plodnost je suprová |  |
|  | Je vřetenová sekačka pro každého?, 20.5.2014  tak takhle vypadá tráva u mě sekaná vřetenovkou, jednou za tři dny, ale chtělo by to každý den protože by seklá tráva byla drobnější a rychleji by se rozkládala jako mulč |  | Je vřetenová sekačka pro každého?, 20.5.2014 Hustý trávník nevadí, záleží na seřízení nože, měl by uříznout vložený papír, potom plocha musí být rovná a jak radil kolega předemnou seká se s ní obden nejlépe každý den, je to místo ranní rozcvičky docela ok, pokud se trávník hnojí a hlavě zalívá... celý příspěvek > |  | Vytékání vody po vypnutí čerpadla - kapková závlaha, 30.4.2014 Nejednodužší řešení je přeci zařadit do nádoby, těsně nad hladinu kapkovou trysku, když je v soustavě tlak tak tudy voda kape zpět do nádoby a v případě zastavení čerpadla ta tryska nasaje vzduch a voda samotíží už nebude kapat. |  | Araucaria araucana (Blahočet čilský) - zazimování, 25.3.2014  Letos nebyla vlastně zima tak blahočet vydržel bez poškození, je na něm znát loňské poškození z jara, uvidíme jak se s tím letos varovná a co vaše stromky??? |  | Banánovníky začínají usychat, 29.4.2013 Nikam bych ho nevyhazoval, zasadil bych ho ven a zatím nezalíval aby neuhnil, až pořadně zakoření tak zalívat, svilušky venku na něm nebudou a banán poroste jak z vody, na podzim si ho vyrýpnete a dáte třeba do květináče. |  | Rozkvétající broskvoně, 24.4.2013  Už to jede i v Polabí |  | Musa basjoo, 9.4.2013  Jo a ještě jak byl zimovanej, tak byl v garaži kde se netopí uplně bez vody zasypaný dřevěným popelem z grilování |  | Musa basjoo, 9.4.2013  Pravda je, že jsem to loni uspěchal, ale přežil - letos jsem to prostě nevydržel a už je zase venku. Co vaše basja??? |  |
|  | Zkušenosti s vřetenovými sekačkami, 6.4.2013 Vlastním Brill RazorCut 38, používán jí jako doplňkovou sekačku, když mám náladu tak s ní sekám vlastně obden a po měsíci takto sečená tráva je vcelku pěkná, sekám s ní bez koše, protože ten mi vůbec nevyhovuje, Určitě bych uvítal takovouto sekačku v... celý příspěvek > |  | Dřevitá pivoňka - řez, 1.4.2013  Snad už konečně bude jaro, raší mi pivoňka hnojit nebo nehnojit?? |  | Kde sehnat minikiwi?, 18.3.2013 Pěstitelů minikiwi je spousta, stačí je vyhledat na netu, ochotně Vám poskytnou zakořeněné řízky, ze semínek si myslím je to běh na dlouhou trať.
|  | Araucaria araucana (Blahočet čilský) - zazimování, 6.3.2013  čtvrtá zima blahočetu, ta loňská se na něm podepsala hodně, letošní se zdá, že ok snad konečně letos pořádně poporoste. |  | Kioto glejotok, 2.3.2013  kioto po zimě, zřejmě bude velice dobrá úroda, pokud nezmrzne |  |
 |
|
|
|