|
Červenolistý javor, 10.9.2015 Tak opět jen pro doplnění. Jeden ze dvou ravorů to nepřežil. Na jaře znova opukl, ale v zápětí uschl. Druhý to přečkal bez úhony |
 |
Červenolistý javor, 22.10.2014 tak jen doplním, že javor je už druhý měsíc bez listů, ale včera jsem ho kontroloval a celý znova opukl. Tak teď už může jen zmrznout a bude vystaráno |
 |
|
 |
Červenolistý javor, 19.9.2014  pozná se něco z fotek listu?? |
 |
Červenolistý javor, 2.9.2014 děkuji všem za reakce, uvidíme v příštích letech |
 |
Červenolistý javor, 1.9.2014 Takže zatím v žádnem případě nad nimi nelámat hůl. Uvidíme co to udělá příští rok na jaře.
Děkuji za Váš příspěvek |
 |
Červenolistý javor, 1.9.2014 Dneska vyfotím a foto zítra přiložím |
 |
Červenolistý javor, 1.9.2014 Dobrý den,
poraďte mi prosím. Loni na podzim jsem nechal na zahradě vysadit dva velké cca 4 m acer platanoides crimson king. Na jaře krásně opukly a mají, teda měly překrásné lity celé léto. Minulý týden jsem odjel na dovolenou a když jsem se... celý příspěvek > |
 |
Identifikace plevele v trávníku, 15.4.2014 "všem" moc děkuji za jejich rady. Zase jsem o něco chytřejší holt člověk se učí celý život. |
 |
Identifikace plevele v trávníku, 14.4.2014  Poradíte mně někdo, co je to za plevel, který se mně objevil v trávníku a čím bych ho mohl šetrně zlikvidovat. Předem děkuji |
 |
Ochrana proti okusu zvěří, 5.11.2012 Dobrý den
obdobnou metodu jsem použil i já, ale výsledek byl katastrofální. Zvěř se tam naučila chodit. Myslivci nemají dostatek odpovědnosti za doplňujicí výživu zvěře hlavně v zimním období. Pak se ta zvěř pohybudje volně, kde se jim... celý příspěvek > |
 |
|
 |