Příspěvky uživatele - 119.163

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Červenolistý javor, 10.9.2015
Tak opět jen pro doplnění. Jeden ze dvou ravorů to nepřežil. Na jaře znova opukl, ale v zápětí uschl. Druhý to přečkal bez úhony
Červenolistý javor, 22.10.2014
tak jen doplním, že javor je už druhý měsíc bez listů, ale včera jsem ho kontroloval a celý znova opukl. Tak teď už může jen zmrznout a bude vystaráno 
Červenolistý javor, 19.9.2014 Obsahuje fotku
pozná se něco z fotek listu??
Červenolistý javor, 2.9.2014
děkuji všem za reakce, uvidíme v příštích letech
Červenolistý javor, 1.9.2014
Takže zatím v žádnem případě nad nimi nelámat hůl. Uvidíme co to udělá příští rok na jaře. Děkuji za Váš příspěvek
Dneska vyfotím a foto zítra přiložím
Dobrý den, poraďte mi prosím. Loni na podzim jsem nechal na zahradě vysadit dva velké cca 4 m acer platanoides crimson king. Na jaře krásně opukly a mají, teda měly překrásné lity celé léto. Minulý týden jsem odjel na dovolenou a když jsem se... celý příspěvek >
Identifikace plevele v trávníku, 15.4.2014
"všem" moc děkuji za jejich rady. Zase jsem o něco chytřejší holt člověk se učí celý život.
Identifikace plevele v trávníku, 14.4.2014 Obsahuje fotku
Poradíte mně někdo, co je to za plevel, který se mně objevil v trávníku a čím bych ho mohl šetrně zlikvidovat. Předem děkuji
Ochrana proti okusu zvěří, 5.11.2012
Dobrý den obdobnou metodu jsem použil i já, ale výsledek byl katastrofální. Zvěř se tam naučila chodit.  Myslivci nemají dostatek odpovědnosti za doplňujicí výživu zvěře hlavně v zimním období. Pak se ta zvěř pohybudje volně, kde se jim... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika