|
Příspěvky uživatele - 148.94
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Melouny 2014, 30.8.2014 Letos taky poprvé pěstuji melouny. Venku, roubované na podnoži Sprinter, odrůdy Lajko2, Sugar baby, Super galaxy, Crimson sweet, Prima orange. Plus test 2 neroubované a 2 roubované ve skleníku.
Lokalita Severní Morava - Opavsko, 235m.n.m.,... celý příspěvek > |  | Kozí rohy na záhonku, 18.5.2014 Ano, jde to i bez opory. Pokud budete hnojit a zalévat, naroste vám kolem 50 rohů na keři. Tak stačí aspoň makrelová tyčka, většinou se totiž keř nerozláme, ale vytrhne z kořenů a leží potom nabok. |  |
|  | Papriky - 2013, 13.10.2013  Přestože na mnoha místech republiky papriková sezona skončila, nám vydržely kapie i mráz -3,5°C, byly přikryté tenkou plachtou s 60W žárovkou. A vyplatilo se, babí léto je tu a dodnes otrháváme šťavnaté hrubostěnné vynikající plody.
Průměrná... celý příspěvek > |  | Papriky - 2013, 24.8.2013 Chtěl bych příští rok vysázet 2 řady kápií, bych dal rafaela a slovakii, když uvádíte, že dává lepší výsledky než sláva. Cenu neřeším.
Všimnul jsem si na vašich fotografiích celkem nízkých rostlin a pěkných plodů. Ty moje Rafaely jsou minimálně... celý příspěvek > |  | Papriky - 2013, 24.8.2013  Letos zkouším poprvé pěstovat papriky. Výsev na konci února, sazenice výšky jen do 10cm vysázeny ven začátkem května. Kvůli chladnému jaru a časnému létu se první plody objevily až v červenci a v tuto dobu hnojeno slepičím / ovčím / koňským... celý příspěvek > |  | Ten postřikovač by mě docela zajímal. Můžeš sem vložit fotku, 15.5.2012 15km/h max. |  |
 |
|
|
|