|
Příspěvky uživatele - 45.111
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Odolnost jahodníku proti mrazu, 25.8.2014 Okap 330 - rozvinutá šíře plechu 330 mm = průměr žlabu 150 mm. Mozna se pletu, ale polomer (vyska zeminy) mi vychazi 7.5 cm. Tak to je opravdu velmi malo. J.R. |  | Nemoc maliníku, 25.8.2014 Na druhem snimku to tak vypada - ale osobni zkusenost s tim nemam - resp. na jare aplikuji na malinik postrik pripravkem Score, ktery by mel ucinkovat i na chorobu Didymella applanata. J.R. |  |
|  | Odolnost jahodníku proti mrazu, 25.8.2014 Mival jsem take mesicni jahody kamenném korytě (hlubsim nez okapova ryna), az zas tak moc neprosperovaly a hlavne o ne nebyl prilis velky zajem. (Kdysi v detstvi ano, ale to deda pestoval malo zahradnich jahod popr. vubec... celý příspěvek > |  | Odolnost jahodníku proti mrazu, 25.8.2014 Nechtel jsem Vas odrazovat, v truhlicich se jahody obcas pestuji, ale maloktera odruda je pro to vhodna, resp. truhliky jsou pro jahody male, okapova ryna rovnez. Riziko vymrznuti samozrejme neni zanedbatelne, jako u vsech rostlin v kontejnerech,... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|