|
Příspěvky uživatele - 224.246
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Co to je za rostlinku?, 25.8.2014 Děkuji, už jsem to našel
|  | Co to je za rostlinku?, 25.8.2014 Jaká jatrovka??? |  |
|  | Co to je za rostlinku?, 25.8.2014  Hezký den, mám prosbu. Neví náhodou někdo co to je za rostlinku. Tohle se mě ukázalo v květiňáči a nevím co to. Děkuji za reakce. Olda |  | Řapíkatý celer, 23.7.2013 Tak jak to u vás letos vypadá s řap. celerem? Pěstuji ho letos poprvé a zatím vypadá nic moc. |  | Ocún, 30.5.2013 Děkuji, tohle samozřejmě všechno vím Mě jde o to, že zhnědnou špičky listů už teď, myslím že to začalo hnědnout už koncem dubna. Loni to probíhalo úplně stejně a na podzim květ žádný, nevím co s tím. Pokud někdy přestane pršet tak se pokusím... celý příspěvek > |  | Ocún, 30.5.2013 Dobrý den, potřebovala bych poradit s ocúny. Na jaře vyraší listy, ale pak všechny špičky listů zhnědnou. Stalo se mi to i loni, tak jsem je přesadila do polostínu, myslela jsem, že je to ze sluníčka, ale letos to dělají opět. Ráda bych se dočkala... celý příspěvek > |  |
|
|
|