|
Příspěvky uživatele - 148.53
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Venkovní ibišky, 17.3.2008 Čím víc ho budete stříhat, tím víc pokvete :-) |  | Venkovní ibišek, 17.3.2008 Venkovních ibišků mám tři barvy (bílý, růžový, fialový), všechny jsou mrazuvzdorné. Velkou péči jim nevěnuji, přesto kvetou každý rok a velmi bujně. Ten růžový mám jako keř, už má přes dva metry. Bílý a fialový udržuji jako stromky (cca 1,5). Po... celý příspěvek > |  |
|  | destilační přístroj, 7.3.2008 Dovolím si nesouhlasit. Právě rozdílná teplota varu napovídá, že nejdříve odchází většina metylalkoholu. Jinak ale metanol, etonol a voda tvoří tzv. azeotropickou směs, ve které nelze úplně tyto látky od sebe oddělit, tudíž každá slivovice... celý příspěvek > |  | destilační přístroj, 7.3.2008 Způsobují to minerály, které se vysráží. Mám vyzkoušenou Dobrou vodu neperlivou a je to v pohodě a bez zákalu. |  | Slivovice - kvas, 28.2.2008 Vzniká při destilaci a slivovice zapáchá po acetonu. |  | Prosím o radu přeroubování stromů nebo zmlazení, 3.4.2007 Dobrý den, pane Boštičko (i jiní), v poslední době studuji všechny možné teoretické zdroje + máminy zkušenosti, abych správně od počátku začala pěstovat jabloně ve stěně. Překvapila mě zmínka - použít jinou podnož než M9, můžete toto vysvětlit ? A... celý příspěvek > |  | Je nutne ted strikat slivone?, 2.4.2007 Jo jo máte pravdu ,já dnes už švestku postříkala ale nevěděla jsem jestli řezat.Právě čtu že ano..tak zítra..Zdena |  | Strihani vinne revy, 19.10.2006 Jak se stříhá na podzim vinná réva? |  | jak množit wistarii?, 26.6.2006 dá se v domácích podmínkách namnožit wistarie a pokud ano,který způsob je nejlepší |  | nektarinka, 7.4.2006 Nektarinky stříhám stejně jako broskvoně, včetně chemické ochrany - trpí i kadeřavostí jako broskvoně. Právě teď je vhodný termín pro tento postřik organickými fungicidy!
Ivan |  |
|  |
 |
|
|
|