|
Příspěvky uživatele - 112.2
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Teoretický výnos, 5.9.2018 Z běžných kvasů bývá výtěžnost 3-7.5l ethanolu ze 100l kvasu. Jak kdo naředí je vjec jiná.
Pavel
|  | Kvas - horní vrstva začíná mít takový divný povlak (asi plíseň), 26.10.2014 Vypáleno... Vše dopadlo k mé spokojenosti...
|  |
|  | Kvas - horní vrstva začíná mít takový divný povlak (asi plíseň), 12.9.2014  Mě to taky dělá povlak na kvasu. Přikládám foto. Děkuji za radu.
|  | Kvas z Jugoslávských švestek, 12.8.2014 Já letos zakládal kvas z Jugoslávských švestek.na cca 120 litrů jsem dal 2kg cukru.Snad to bude stačit. |  | Vedra, 14.2.2014 Dobrý den, řešili jsme totéž, výborně se osvědčily plastové lahve se zmrzlou vodou - máme dvojnásobné množství a přes den měníme, králíci si okolo nich okamžitě lehají a taky se chladí jejich olizováním, denně čistit kotce, protože s... celý příspěvek > |  | Svrab v uších u králíků, 14.2.2014 Dobrý den, nám se po mnoha různých pokusech osvědčilo stříkačkou dát do každého ucha asi 1 ml oleje (rostlinný, olivový) do dvou dnů svrab mizí, ale je nutné raději opakovat do úplného vyléčení. Stačí 1x týdně asi měsíc. Svrab se olejem v uších... celý příspěvek > |  | Slunéčka - co to dělají?, 19.10.2012 Dobrý den, mohl by mi někdo vysvětlit chování slunéček??Již druhým rokem pozorujeme, že v říjnu máme nálety různých druhů slunéček na jižní stranu fasády. Jejich tam stovky a stovky.Postupně padají (jsou mrtvý).Stalo se to taky někomu nebo může mi to... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|