|
Škůdci na libečku, 11.6.2015 lalokonosec libečkový?
|
 |
Co je to za škůdce?, 11.6.2015 Listohlodi
Listohlod Phyllobius pomaceus (Gyllenhal 1834)
? možná listohlod Phyllobius pomaceus
Listohlod žahavkový
|
 |
|
 |
Podpěry pro dýně, 4.5.2015 něco takového
|
 |
Ríbezľa - Choroba alebo nedostatok výživy?, 4.5.2015 http://www.jikl.cz/rybiz-a-angrest/2215-okrajova-spala-listu-rybizu.html
|
 |
V kterem roce by mohla hruska zacit plodit?, 20.4.2015 Jaká je to odrůda? |
 |
Cibule, 18.3.2015 Byly v té cibuli larvy a kukly?
U nás je vrtalky tolik, že napadá nejen pórek, cibuli, ale i česnek. Zakrytí textílií zabralo bezvadně. Nesázím ale cibuloviny na stejné záhony, každý rok je střídám. Textílii utěsním cihlami nebo kameny, aby nic... celý příspěvek > |
 |
Cibule, 18.3.2015 Jestli to nebude na nějaké velké ploše, dá se to přece normálně přetáhnout bílou netkanou textílií a vrtalka se nemusí řešit.
Konce textílie se musí pořádně zajistit něčím těžkým, aby to pořád drželo na zemi. |
 |
Cibule, 18.3.2015 Vrtalka?
|
 |
Pěstování dýně (hokaido), 19.8.2014 Podle té žebrované stopky mi to přijde jako běžná tykev, hokaido má obvykle stopku kulatou.
|
 |
Co to je za kytku?, 7.8.2014 Na pastiňák máme doma všichni stejné reakce. Jizvy po něm mi zmizely až po 2 letech. Já jsem světlý fototyp, manžel opak. Reakce na pastiňák a velikost puchýřů byla stejná, na fototypu nezáleželo.
Podobná rekce u mne nastala i na šťávu... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Co to je za kytku?, 6.8.2014 Já mám stejnou zkušenost s pastiňákem, který nám planě roste ve vinohradu. Sekat se dá jedině s dlouhými rukávy a kalhotami.
Solární alergie a péče o kůži v létě
Fytofotodermatitis - Reakce kůže po kontaktu s rostlinou a následném ozáření
|
 |
Neznámá popínavka, 26.6.2014 Posed bílý?
|
 |
Poznej ptáka 2, 10.6.2014 Krutihlav? |
 |
Škůdce česneku, 2.6.2014 Vrtalka pórová?
|
 |
Něco o rajčatech odjinud, 30.5.2014 lileček poléhavý - Jalkomata procumbens
|
 |