|
Příspěvky uživatele - 216.69
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Lidská moč: hnojivo budoucnosti?, 8.12.2014 A co dítěti dát? Lopuchový list jak Mauglímu?
|  | Lidská moč: hnojivo budoucnosti?, 7.12.2014 Ani krtka to nevyžene, možná by to ale pomohlo vyčistit silně zašlý demižon. |  |
|  | Slepice nenesou?, 12.11.2014 mně taky už dva týdny nenesou, přitom nijaký chladno ještě není. Už jsme měl podezření, že vejce žerou. Takhle dlouhouo pauzu a hlavně všechny najednou, jsme ještě nezažili. |  | Výměna oleje v sekačce, 6.11.2014 Na traktoru jsem dělal údržbu podle mth, které byly stanovené od údržby do údržby a počítal je otáčkoměr. Když jsem popojížděl po poli, natočil jsem za celý den třeba jen 2 mth, když jsem odvážel chrást, natočil jsem za šichtu třeba 7 mth podle... celý příspěvek > |  | Malotraktor MKS-60 Kawasaki 6HP 4-00/8´´, 6.11.2014 Nechápu ten sarkasmus, Vari mám jako pohonný celek pro něco. |  | Výměna oleje v sekačce, 5.11.2014 Honda má v návodu výměnu oleje po sezóně. |  | Malotraktor MKS-60 Kawasaki 6HP 4-00/8´´, 4.11.2014 Diskuze nikam nesklouzla. Na Vari nic nevymýšlejí DoDo. |  | Vyber pily na 15-20 m3 rocne, max 12tis, 1.11.2014 Tak dlouho ji mít nemůžou. |  | Jakou pilu na 0,5 ha, 28.10.2014 V rukách rozumnejch lidí pily jedou na 50:1 startujou a nezadíraj se.
|  | Jakou pilu na 0,5 ha, 28.10.2014 I při obsluze velmi kvalitní pily musíte přemýšlet. |  |
|  | Otocny pripoj vari, 25.10.2014 Zpočátku Vari bylo i s motorem B&S, mohl jsem si vybrat, který motor. Naštěstí jsem vybral Hondu GXV. B&S krátce potom vyřadili z nabídky, protože na Vari ty motory vydržely málo. Nejdříve začala prokluzovat spojka v zátěži a potom špatné startování... celý příspěvek > |  | Zelené dno bazénu, 20.10.2014 Na hadr ve skimeru dejte pozor, může nalomit dno skimeru podtlakem. Není nad bezúdržbové ošetření vody ionizátorem, co je to zelené dno |  | Malotraktor MKS-60 Kawasaki 6HP 4-00/8´´, 18.10.2014 Není zač, motory, kde je ležatý válec je třeba nenaklánět na svíčku. Mazání rozstřikem je velmi jednoduché, není nutné měnit a kupovat olejový filtr, přitom náklon v chodu nevadí. |  | Malotraktor MKS-60 Kawasaki 6HP 4-00/8´´, 18.10.2014 Svahu se nebojte, dříve je svahem ohrožena obsluha, než motor. Když je motor v chodu, tak je většina oleje rozptýlena v motoru a náklon nevadí. Jen odstavení by mělo být svíčkou nahoru do kopce. Správné rozhodnutí pro kvalitu. |  | Olejové čerpadlo, 17.10.2014 Tak jsem se zasmál, nový trend cvičit a sportovat. Obyčejný člověk je rád, že si odpočine všude lidi co nejmíň a šéf si jde na bazén. Trend je levně vyrobit draho prodat. Kdyby šlo o naše zdraví, tak k nám netahají plasty z číny v hračkách, otráveny... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|