Příspěvky uživatele - 36.218

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Sazenice jahodníku v sadbovačích, 1.8.2014
Ano, ale obcas je potreba koupit novou sadbu, popr. novou odrudu. Nove odrudy u mne v okoli nikdo nema, naopak ja je kupuji a obcasne rozmnozuji pro nekoho jineho - v kelimkach (kontejnerech), ktere za slunecneho pocasi zalevam. Nevim... celý příspěvek >
Třešně nemoc, 1.8.2014
Dobra, ale je mi to (stale) podezrele. A jak dopadl pan Mirek s molicemi na okurkach? J.R.
Byľomor a Krasoň ostružinový, 1.8.2014
Pred 2 dny jsem ostrihal odplozeny malinik (jednouplodici). Stupen napadeni novych vyhonu bejlomorkou stejny, ci snad i vyssi nez loni, prestoze jsem cca v polovine kvetna ustrihl u zeme vsechny nove vyhony vysky cca 20 cm (cili samo o... celý příspěvek >
Tezko rict, posledni 2 roky jsem kupoval ve Vrananech, uplne 100% jsem spokojeny nebyl. J.R.
Třešně nemoc, 1.8.2014
Mam stejnou zkusenost, molice letaly cim dal aktivneji (doufal jsem, ze jim vyhladlo), nakonec jsem ztratil trpelivost a pouzil Mospilan. Nemuze to byt tim, ze v letaku jsou uvedeny molice jen pro okrasne rostliny, okurku, papriku a rajce? (Pro... celý příspěvek >
Dozvedel jsem se - neni to uplne prekvapiva informace, ze - sadba v sadbovačích, určená pro zahrádkáře, se sází v létě z frigosazenic. Frigo vysazené v létě ještě ten rok vykvetou a mají proto příští rok nižší úrodu. Z tohoto... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika