|
Rajčata mne překvapují, 18.8.2014 Obdivuji Váš smysl pro humor.
Mr Big |
 |
Česká rajčata, 15.8.2014 V zimě jsem také měl nutkání koupit Malinowy Retro, ale tušil jsem, že to není české rajče. Asi jsem udělal dobře.
Mr Big |
 |
|
 |
Rajčata pro sezónu 2014, 13.8.2014 Ono by pomohlo v případě velkých dešťů také rajčata zastřešit folií, což jsem měl letos v plánu. Ale nějak k tomu nedošlo, co neudělám na jaře tak v létě už na to není čas. Snad příští rok, materiál na to mám.
... celý příspěvek > |
 |
Česká rajčata, 13.8.2014 Trhal jsem dnes Costoluta, Cuor di Bue (takové ty měšce) a Beefmastery. Jen Beefmastery měly nějaké praskliny kolem stopky, Costoluta jsou úplně vpořádku. Vůbec si nepamatuji, že bych měl někdy prasklé Costoluto Genovese. Doufám a přeji Vám,... celý příspěvek > |
 |
Česká rajčata, 13.8.2014 Paní Kateřino, asi Vám někdo prodal něco jiného, s čímž mám také nedobré zkušenosti. Jinak Herodes je schválená odrůda firmy Moravoseed běžně dostupná v obchodech.Plody ve tvaru srdce mají být žluto červené.
... celý příspěvek > |
 |
Rajčata pro sezónu 2014, 13.8.2014 U mě zase horší jako minulé roky, Ale není se co divit, prvních dvacet dní v červenci sucho, napadlo cca 15 mm vody. Potom začalo pršet a za těch posledních 20 dní napadlo 170 mm vody včetně vysoké vihkosti vzduchu. A možná bude ještě hůř- dnes další... celý příspěvek > |
 |
Rajčata pro sezónu 2014, 13.8.2014 Black Cherry mám taky rád, jen kdyby tak nepraskala.
Mr Big
|
 |
Rajčata pro sezónu 2014, 13.8.2014 Když se dívám na tu plantáž, tak V ás plně chápu. každý máme své pořadí kriterií, jak odrůdy rajčat hodnotíme. Pro mne je to: chuť, jak rostlina a rajče vypadá a teprve potom jak je produktivní. Je to dáno tím, že rajčat mám vždy přebytek a nevím co... celý příspěvek > |
 |
Česká rajčata, 13.8.2014  Herodes z Moravoseedu.
Mr Big |
 |
Rajčata pro sezónu 2014, 12.8.2014  Asi opravdu záleží na zdroji semen. Já mám Černou hrušku (Black Pear) od J.A.O. Lopéze z Malorky a je to opravdu velmi dobré rajče. Vypadá jako hruška a je černá (pochopitelně tak jak vypadeají černá rajčata).
... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Bifteková rajčata, 11.8.2014 Na fotky jsem se díval, myslím si, že by Kosmonaut měl mít normální listy, ty listy směřující v ostrém úhlu nahoru se mně také občas u nějakého rajčete vyskytují (nevím to určitě, ale mám dojem že jsem takové lista měl u Ildi). Pokud jde o to, jak má... celý příspěvek > |
 |
Bifteková rajčata, 11.8.2014  Dnešní sklizeň španělských a amerických biftekových rajčat.
Mr Big |
 |
Rajčata pro sezónu 2014, 10.8.2014 Tak to asi nebyla černá hruška.
Mr Big |
 |
Rajčata pro sezónu 2014, 10.8.2014 Pěkná rajčata, pěkné obrázky, jen ta černá hruška se mně nějak nezdá. Ať Vám to dobře roste!
Mr Big |
 |
Bifteková rajčata, 9.8.2014 Vám se zdají ti Kosmonauti malí? Talíř má průměr 24 cm a rajčata jsou koule o průměru cca 9 cm. Až je budete trhat, budete překvapena jak jsou těžká, odhaduji 50 dkg a více. Listy mají normální, rajčatové ne bramborové (jiný typ listů (různé... celý příspěvek > |
 |