Příspěvky uživatele - 214.234

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Krtek - a je to, 20.12.2007
Myslím, že hlodavci jsou aktivní i v zimě, soudě aspoň podle cestiček, které po nich zůstávají a bývají k vidění když sleze sníh.
Prykryt cyprysteky, ci nie?, 5.12.2007
Sice nevím jestli jsem ten pravý, kdo může radit, když mi ty stromky až na jeden uschly, jak jsem vám psal na minulý dotaz, ale vzhledem k jejich velikosti (podle fotek), bych je nijak nepřikrýval.
Řez švestek, 3.12.2007
Švestku je prý nejlepší prořezávat, když kvete.
Grilování - uzení, 3.12.2007
Udírna nemá mít žádný tah, s topeniště vede kouřovod do udírny, která nemá žádný komín, má být spíše utěsněna. Dřevo nemá hořet, jen tak doutnat. Teplota 95 °C, to taky máte na uzení trochu moc, to už neudíte ale skoro... celý příspěvek >
Jalové bukvice, 26.11.2007
Pod buky, tam kde jsou bukvice, bývá i plno mladých semenáčků, teď v tomto vlhkém počasí, jdou často vytáhnout z půdy jen tak rukou, a když je je ještě i teď zasadíte, tak se ujmou.
Re: Jak se zbavit starých ořešáků, 25.11.2007
A to chcete, aby se ten strom vypařil? I když ho nějakým jedem zahubíte, tak vám tam zůstane suchý strom. To nechápete?
poradíte nižší břízu?, 25.11.2007
Ono záleží i na vašem věku, pokud jste starší můžete klidně nasadit sekvoj a nemusíte se bát, že vám sousedi přes tři domy budou nadávat, že jim stíní váš stometrový strom. To už se bude starost dědiců.
Jaký zahradní traktor na 1800m2, 20.11.2007
Na tu záruku 5 let bych moc nespoléhal, ta se vztahuje na výrobní vady, ne na běžné opotřebení, tzn. že jestli je tam třeba nějaké ozubené kolečko, které se ožužlá za půl roku, což může být tím, že je poddimenzované nebo z málo trvanlivého materiálu,... celý příspěvek >
Živý plot rychle a použitelný i v zimě, 18.11.2007
Paní Danielo, vy věříte tomu, že existuje takový jehličnan, že když na jaře zasadíte rostlinky o velikosti 40 cm, budou  mít na podzim 120-140 cm? Já tedy ne. Možná lze takové přírůstky očekávat po několika (2-3) letech po vysazení, ale určitě... celý příspěvek >
Živý plot rychle a použitelný i v zimě, 18.11.2007
Tak při těchto podmínkách máte jedinou šanci. Napečte pekáč buchet, nejlépe povidlových s mákem, dejte je do uzlíku a vyražte do světa. Když budete mít štěstí tak potkáte kouzelného dědečka a ten vám za ty buchty ten plot vyčaruje. A pak bych... celý příspěvek >
Jablon do horších půdních podmínek, 15.11.2007
Před lety jeden známý zasadil třešeň, vyryl velkou jámu, dal do ní kompost a odleželý hnůj, prostě vše, aby se stromek měl dobře. Snad pět let třešnička zůstala nějaká zaražaná, nic nepřirostla, a pak když už  ji chtěl vyhodit začala přírůstat... celý příspěvek >
Ochrana vysazenych ovocnych stromku pred mrazem, 12.11.2007
Já pod Beskydami stromky sázené na podzim proti mrazu nijak nechráním. Snad by se mohl obalit kmínek, ale nevím jak chránit větvičky, na kterých jsou pupeny, které by snad mohly zmrznout.
Volně rostoucí živý plot, 10.11.2007
Všechno je zatím ve vývoji, je to šest let staré, nejvyšší keře mají něco přes dva metry, ale něco je tak něco málo přes metr, ale vypadá to slibně. Každý kousek roste jinak rychle, má jiný tvar listů, má jiný odstín zeleně, jinak kvete. Je na... celý příspěvek >
Prosím o radu jaký trávník, 6.11.2007
Mně se osvědčila směs pampelišek, sedmikrásek a jitrocele, ale konec srandy. Asi spíš než o travní směs jde o to jak se o trávník staráte, možná i o to, jak je plocha trávníku velká a jak je využívaná. Velká plocha málo využívaná se rozbahní mnohem... celý příspěvek >
vlašské ořechy, 1.11.2007
Nám se před lety stalo, že pytel ořechů zavěšený na půdě na doschnutí něco, nevíme co, prokousalo a všechny, ale opravdu všechny ořechy sežralo, zbyly jen skořápky. Od té doby nedáváme ořechy doschnout na půdu. 
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika