Příspěvky uživatele - 214.234

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jaro se blíží, 10.2.2008
Sice se mi to zdá ještě příliš brzo, ale svrběly mě dnes nůžky v ruce a tak jsem ostříhal víno.
Ptačí zob, 9.2.2008
No, když on některý někdy opadá, no a některý někdy neopadá.
Nové jabloně, jaké?, 8.2.2008
Vzhledem k tomu, že většina vitamínu C v jablku je ve slupce nebo těsně pod ní, a vzhledem k tomu, jak nevábně vypadá slupka ontária a vzhledem k tomu jak mám vypozorované, že většina lidí tu slupku odkrojí a vyhodí i s vitamíny, je úplně jedno,... celý příspěvek >
Křovinořez 0.8kW - stačí to?, 3.2.2008
Ta plocha, kterou chcete za den posekat je hodně velká, to zabere určitě mnohem více než 1 nebo 2 hodiny. Se slabším strojem to může být celkem trápení (namotávání větší trávy a zastavování). Nevím jaké zkušenosti máte se sekáním  křovinořezem,... celý příspěvek >
Lze vytvořit živý plot z olše?, 2.2.2008
Není dekorativní? Hmmm, a o kterém keři, lze říct, že je dekorativní, když zrovna nekvete? Mně se z tohoto hlediska nezdá olše o nic horší než jiné křoví. A jestli by to bylo ještě někde kolem potoka, kde možná olše rostou sami od sebe, tak by to... celý příspěvek >
Lze vytvořit živý plot z olše?, 2.2.2008
Proč by to nemělo být možné? Živý plot lze udělat z čehokoliv. Jak je často vidět někde u potoka, tak olše po řezu pěkně obrůstají. Otázka je co udělají po ostříhání, jestli se větví, aby se plot dobře zahustil. Třeba taková líska nebo vrba po... celý příspěvek >
Jakou odrudu třešně na slivovici?, 29.1.2008
Ono i s kalvadosem je plno práce. Sbírat jablka jde sice mnohem rychleji než trhat třešně, ale co ušetříte na sbírání, to zase ztratíte na drcení jablek a následném  lisování moštu.
Ořezání ořešáku, 27.1.2008
V takovém případě je samozřejmě metoda omlazování na pařez nejlepší.
Ořezání ořešáku, 27.1.2008
Se mi zdá, že nelze srovnávat plození  50 letého stromu s 5 letým. U toho starého stromu sbíráte ořechy do kýble a přesypáváte do pytle. U toho mladého je sbíráte tak do hrnku a přesypáváte do pytlíku od mouky.
jaké stromky ke zdi, 27.1.2008
Jestli tam chcete něco vysadit, tak tam vysaďte to, co chcete mít. Ta orientace není sice moc dobrá, asi není žádná odrůda vyšlechtěná speciálně pro výsadbu ke zdi orientované severozápadně. Tak si tam dejte třeba pár jabloní nebo švestek nebo hrušek... celý příspěvek >
Rakytník, 13.1.2008
Jestli je rakytník opravdu rostlina s nejvýšším obsahem vitamínu C nevím, ale vím najisto, že chuťově jsou jeho plody jen pro opravdu silné nátury, v tomto se rakytníku vyrovná snad jen mochyně a planá trnka.
Rakytník, 12.1.2008
Ano, rakytník odnožuje dost hodně.
zátiší, 25.12.2007
Přesazoval jsem spoustu náletových stromků z lesa, stromky do velikosti dvou metrů ani nevykopávám, ale z jara nebo na podzim, když je hodně promáčená půda je jen vytahuji. Chce to ovšem mít na to trochu cviku a nejde to s každým stromkem. Podle... celý příspěvek >
jak se zbavit krtka, 25.12.2007
Pro 250.166 Čteme s manželkou váš příspěvek a vzhledem na dobu a čas, kdy byl napsán jsme se shodli, že  jste asi neměl moc šťastné a veselé vánoce (zřejmě málo dárků, žluklá majonéza v salátu a rybí kost zapíchnutá v krku). Doufejte, že to... celý příspěvek >
Smrček v květináči II, 20.12.2007
No jestli  máte smrček celoročně v pokoji a máte ho tam už léta, tak to smrčku asi nevadí, ale je to tak trochu zázrak. No a jestli jste si ho pořídila někdy letos tak ho radši co nejdřív dejte ven, trvale to nevydrží.
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika