Příspěvky uživatele - 214.234

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Čím přihnojit habr, 10.4.2008
Habr je strom velikosti cca 20-30m.
Habr jako doporučená náhrada za zeravy, 8.4.2008
No, habr, taky žádný zázrak není, hlavně v zimě, dlouhé ploty se suchými listy působí dost depresivně, aspoň na mne.
Břečťan - pěstování na konstrukci, 4.4.2008
To by asi chtělo tu konstrukci dál než 30cm od fasády, tak abyste mezi ní a zdí mohli projít a případně ostříhatˇvýhony, které byse chtěli chytat fasády. 
Jsou krokusy jedovaté?, 4.4.2008
Blizny šafránů jsou velmi ceněné koření už snad od starověku či středověku.
Prasklina v bazénu, 2.4.2008
Polypropylén lze svařovat.
jak omezit vzrůst borovice, 2.4.2008
Další možnost jak omezit růst borovice, by bylo, zkusit je přesadit do nějakého většího květináče. Myslím, že je dost velká šance, že v květináči by 40 metrů nedorostla, a kdyby náhodou jo, tak bys snad dala i s květináčem přestěhovat někam jinam.
Dvoubarevný živý plot z Cypřišků, 30.3.2008
Chápu proč jsou tůje tak oblíbené, ale nevím jestli plní to očekávání, proč jsou oblíbené. Myslím, že jsou vysazovány, protože si každý myslí, že s jejich pomocí rychle dosáhne toho, že se oddělí od sousedů. Ale vzhledem k tomu, že trvá léta, než ten... celý příspěvek >
Ne tůjím - přírodě blízký živý plot - permaplot, 30.3.2008
Svídy, brsleny, zimolezy taky odnožují. Ale můžete to brát tak, že se plot odnožováním samovolně zahušťuje.
Podle vás se zřejmě na vesnici patří pěstovat kolem domu jen řepu a brambory, to jsou ty pravé plodiny pro ty zaostalé vesničany! A okopávat se mohou jen fěrtochu, gumákách a šátku uvazaném na babku. To je ten pravý obrázek venkova, jak si... celý příspěvek >
Neposlouchejte tady ty rádoby odborníky, co vám psují váš záměr. Když chcete dvoubarevný plot z cypřišků a líbí se vám, tak si ho udělejte. Budete tam bydlet vy a ne ti radílkové co ví nejlíp co je pěkné a dobré a co se kam hodí.
vyklíči do výšky a zlomí sa, 29.3.2008
Nedostatkem hnojiva to určitě nebude, čerstvě vyklíčené rostlinky mají zásobu živin ještě ze semene a něco si jistě najdou i v půdě, málokdo seje semínka do písku. Spíš moc tepla nebo vody nebo málo tepla a vody nebo světla nebo špatná půda nebo tak... celý příspěvek >
Prosím o radu, ochrana před mrazy, 22.3.2008
Myslím, že nejlíp vám poradí čas, letos zažívají vaše stromky první zimu a tak se o ně bojíte. Jsou ještě malé a tak by se daly snad nějak zakrýt. Ale není k tomu v podstatě žádný důvod, mráz stromkům jako takovým neublíží a s tím, že zmrznou... celý příspěvek >
zkušenosti se zavoskovanými růžemi, 13.3.2008
Párkrát jsem v supermarketu přihodil nějakou tu zavoskovanou růži v kartonu v akci do vozíku, myslím, že se ujaly všechny. Jestli odpovídaly obrázky skutečnosti nevím, protože jsem obal vyhodil a když po pár měsících růže začaly kvést, tak už jsem si... celý příspěvek >
Vrba jíva, 11.3.2008
Jestli je stromek suchý, poznáte, když zlomíte nějakou větvičku, suché větvičky mají zřetelně jiný lom než živé.
Kdy začít zalévat tůje? Věc Guru a paní Daniela, 27.2.2008
Milá paní Danielo, nesmíte se na mne zlobit, že jsem samozvaný GURU, ten přívlastek mi tam připsala Beruška (má choť). A já to teď nemohu smazat, protože chci mít doma klid. Já už jsem si na toho GURU zvykl, snad mi to ostatní prominou.
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika