|
Příspěvky uživatele - 214.234
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Čím přihnojit habr, 10.4.2008 Habr je strom velikosti cca 20-30m. |  | Habr jako doporučená náhrada za zeravy, 8.4.2008 No, habr, taky žádný zázrak není, hlavně v zimě, dlouhé ploty se suchými listy působí dost depresivně, aspoň na mne. |  |
|  | Břečťan - pěstování na konstrukci, 4.4.2008 To by asi chtělo tu konstrukci dál než 30cm od fasády, tak abyste mezi ní a zdí mohli projít a případně ostříhatˇvýhony, které byse chtěli chytat fasády. |  | Jsou krokusy jedovaté?, 4.4.2008 Blizny šafránů jsou velmi ceněné koření už snad od starověku či středověku. |  | Prasklina v bazénu, 2.4.2008 Polypropylén lze svařovat. |  | jak omezit vzrůst borovice, 2.4.2008 Další možnost jak omezit růst borovice, by bylo, zkusit je přesadit do nějakého většího květináče. Myslím, že je dost velká šance, že v květináči by 40 metrů nedorostla, a kdyby náhodou jo, tak bys snad dala i s květináčem přestěhovat někam jinam. |  | Dvoubarevný živý plot z Cypřišků, 30.3.2008 Chápu proč jsou tůje tak oblíbené, ale nevím jestli plní to očekávání, proč jsou oblíbené. Myslím, že jsou vysazovány, protože si každý myslí, že s jejich pomocí rychle dosáhne toho, že se oddělí od sousedů. Ale vzhledem k tomu, že trvá léta, než ten... celý příspěvek > |  | Ne tůjím - přírodě blízký živý plot - permaplot, 30.3.2008 Svídy, brsleny, zimolezy taky odnožují. Ale můžete to brát tak, že se plot odnožováním samovolně zahušťuje. |  | Dvoubarevný živý plot z Cypřišků, 30.3.2008 Podle vás se zřejmě na vesnici patří pěstovat kolem domu jen řepu a brambory, to jsou ty pravé plodiny pro ty zaostalé vesničany! A okopávat se mohou jen fěrtochu, gumákách a šátku uvazaném na babku. To je ten pravý obrázek venkova, jak si... celý příspěvek > |  | Dvoubarevný živý plot z Cypřišků, 30.3.2008 Neposlouchejte tady ty rádoby odborníky, co vám psují váš záměr. Když chcete dvoubarevný plot z cypřišků a líbí se vám, tak si ho udělejte. Budete tam bydlet vy a ne ti radílkové co ví nejlíp co je pěkné a dobré a co se kam hodí. |  |
|  | vyklíči do výšky a zlomí sa, 29.3.2008 Nedostatkem hnojiva to určitě nebude, čerstvě vyklíčené rostlinky mají zásobu živin ještě ze semene a něco si jistě najdou i v půdě, málokdo seje semínka do písku. Spíš moc tepla nebo vody nebo málo tepla a vody nebo světla nebo špatná půda nebo tak... celý příspěvek > |  | Prosím o radu, ochrana před mrazy, 22.3.2008 Myslím, že nejlíp vám poradí čas, letos zažívají vaše stromky první zimu a tak se o ně bojíte. Jsou ještě malé a tak by se daly snad nějak zakrýt. Ale není k tomu v podstatě žádný důvod, mráz stromkům jako takovým neublíží a s tím, že zmrznou... celý příspěvek > |  | zkušenosti se zavoskovanými růžemi, 13.3.2008 Párkrát jsem v supermarketu přihodil nějakou tu zavoskovanou růži v kartonu v akci do vozíku, myslím, že se ujaly všechny. Jestli odpovídaly obrázky skutečnosti nevím, protože jsem obal vyhodil a když po pár měsících růže začaly kvést, tak už jsem si... celý příspěvek > |  | Vrba jíva, 11.3.2008 Jestli je stromek suchý, poznáte, když zlomíte nějakou větvičku, suché větvičky mají zřetelně jiný lom než živé. |  | Kdy začít zalévat tůje? Věc Guru a paní Daniela, 27.2.2008 Milá paní Danielo, nesmíte se na mne zlobit, že jsem samozvaný GURU, ten přívlastek mi tam připsala Beruška (má choť). A já to teď nemohu smazat, protože chci mít doma klid. Já už jsem si na toho GURU zvykl, snad mi to ostatní prominou. |  |
 |
|
|
|