|
Příspěvky uživatele - 214.234
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
živý plot - buk nebo habr?, 22.4.2008 Není zač, zkuste se zde podívat na téma : Volně rostoucí živý plot |  | Stanoviště meruňky, 20.4.2008 No, jestli jste ty meruňky neměla koupit dvě. A jednu dát na jih, druhou na sever a časem byste viděla co je lepší. Já mám meruňku na západ a většinou zmrzne, ale možná je to tím, že jsem na úpatí Beskyd. |  |
|  | Trnky - postrik pred kvetem, 20.4.2008 Proti pilatce stříkávám několikrát (2-3x). Myslím, že všechny květy nedokvétají zároveň. Navíc ne vždy je vhodné počasí, když je opadaných právě 90 procent květů nebo nemám čas na postřik v tu pravou dobu. Pak radši trochu postříkám o pár dní... celý příspěvek > |  | Záhon po roundupu, 19.4.2008 Sice nevytvářím tak velké "záhony", ale když chci někdy zřídkavě zamulčovat kolem nějakého stromku, tak dám geotextilii nebo karton přímo na trávu, zasypu mulčem a je to. Tráva pod tou vrstvou zajde sama i bez roundapu. |  | kotlovitá koruna u třešní, 19.4.2008 Mám radši třešně s kotlovitou korunou, zdá se mi, že se po nich lépe lozí, když se trhají třešně. U třešně s pyramidální korunou se mi zdá, při lezení po kmeni nahoru, že musím vylézt až do nebe. |  | Krtek není chráněný, 19.4.2008 Tak jsem rád, že se shodujeme na tom, že není žádný zákon, kde by bylo výslovně uvedeno: Krtek je chráněný. |  | Krtek - a je to, 19.4.2008 Rád se poučím. Nevíte podle jakého zákona je krtek chráněný? |  | Krtek - a je to, 19.4.2008 Krtek jistě chráněný není. Já ho sice u nás na dvorku chráním před psem, když ho vyhrabe, ale to dělám jen ze své vůle, protože se mi tak nějak příčí sledovat, jak pes morduje krtka. Zákon na to není jistě žádný. |  | olej SAE 30 nebo 15W-40, 19.4.2008 Taky používám do sekačky oleje 15W-40, kdysi jsem si v návodu k sekačce přečetl požadavky na olej a 15W-40 by měl být odpovídající. |  | Není pozdě zasadit nové ovocné stromy?, 17.4.2008 No, já sám nevím, jestli je to vhodné, ale já jsem sadil dvě třešně, švestku, durancii a rybíz v sobotu. Chystal jsem se na to už týdny, ale nějak se podařilo až teď. Třešně už jsou dost narašené, tak budu zalévat. Švestka a durancie... celý příspěvek > |  |
|  | Vertikulátor Wolf-Garden, Yard-Man nebo jiný? (vertikutátor) , 16.4.2008 Maličká připomínečka. Stroj se jmenuje VERTIKUTÁTOR a proces VERTIKUTACE. |  | severně orientovaná skalka - neskalka, 15.4.2008 Tak tu literaturu, kde píšou, že barvínek v zimě ven nepatří zahoďte, jedině snad, že by tam psali o nějakém jiném barvínku, než o tom co nám roste na zahradě. |  | Tulipány, 14.4.2008 Možná na ně moc spěcháte, může to být i časem, mně tulipány taky ještě nekvetou, zatím mi vyrostly jen listy, předpokládám že pupeny a pak i květy se objeví později. |  | Mohu teď přesadit kdoulovec, když už má na květ?, 14.4.2008 Mám s přesazováním kdoulovců podobné zkušenosti, po přesazení se ujala tak třetina až polovina. Ale zdá se mi lepší zkusit kdoulovec přesadit než rovnou vyhodit. Možná by bylo nejlepší ho ostříhat až u země. |  | zkušenosti se zavoskovanými růžemi, 13.4.2008 Šárko, moje zahrada odpovídá tomu, že pro rady si nechodím sem na www.zahrada.cz, ale radí mi můj kamarád Brouk Pytlík a s pracemi na zahradě mi pomáhá Beruška. No a výsledek tomu odpovídá. |  |
 |
|
|
|