 |
Příspěvky uživatele - 9.61
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Recept na zavaření červené řepy (aby nezkvasila), 7.8.2014 Řepa je vařená, když krz ní protlačíte špejli. Přelít studenou vodou a jde krásně sloupnout.
Přípravek na zavařování je kyselina sorbová od Oetkera, která stojí dvojnásobek než pytlík s nápisem kyselina sorbová. Kejki |  | Jaké malinoostružiny, 7.8.2014 jestli se sousedkou dobře vycházíte, požádejte jí, ať přiháčkuje letošní výhon k zemi a on zakoření. |  |
|  | Recept na zavaření červené řepy (aby nezkvasila), 6.8.2014 Tzn. litrovky 30 minut při 90° |  | Plíseň zavařeniny, 17.7.2014 Moje zavařovací knihy uvádí litrové sklenice 30 minut při 90°. Jedna je Půhoný Konzervace a ukládání potravin v domácnosti, druhá Balaštík Konzervování potravin v domácnostech. při menších sklenicích ubírám čas, ne teplotu. |  | Poradíte někdo, co má strom za problém?, 6.7.2014 Jestli to chcete zkusit, tak zkrátit, zatřít ránu balzámem a celý strom přistínit a nepřehánět zalévání - ty kořeny na to nemají. |  | Nemocné slivoně, 3.6.2014 Čím ty mšice zlikvidovat? Děkuji za info. |  |
|
|
|