|
Příspěvky uživatele - 175.112
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Psidium, 17.8.2014 Jak staré toto je? Pochybuju, že se mi podaří vypěstovat něco podobného. To musí být tak pětileté ne? :D |  | Eugenia - co je to za škůdce?, 29.7.2014  Mám z toho úplně mazlavé listy, slizké listy, když to rozmačkám. Co to je a jak se toho zbavit? :-/ Díky |  |
|  | Napadené Goji - kustovice čínská?, 27.7.2014  Zdravím. Mám něčím napadné listy Goji - Kustovice čínské. Na fotografii jsem zachytil i nějakého škůdce? Může to být spojené s ním? Našel jsem i nějaké strakaté pavoučky - 3mm. Čím to mám ošetřit? Mám tu mospilan a kuprikol. Děkuji. Robin |  | Co mám s rajčaty?, 12.7.2014 A otrhat všechny? I ty, který mají jen trošku hnědý konec? Pár milimetrů? Už jsem jich otrhal asi 30, jaká škoda... |  | Co mám s rajčaty?, 9.7.2014 opravdu všechny otrhat? Jaká škoda :-/ |  | Co mám s rajčaty?, 9.7.2014 kristalon plod a květ |  | Co mám s rajčaty?, 8.7.2014 Tak je to možný, ale co s tím? :-/ |  | Co mám s rajčaty?, 7.7.2014  Toto se mi objevilo z ničeho nic, ze dne na den, večer to tam nebylo a ráno už ano, zajímavé...? |  | Sekeru - univerzální nebo štípací?, 29.4.2014 Rád bych koupil sekeru, ale nevím jakou, chci s ní štípat špalky, ale zároveň, abych ji měl na všestranné použití, tedy na kácení stromků, atp...
Hodí se tedy více univerzální než štípací? Volím mezi X15 a X 17 od Fiskars... |  | Jaké zahradní nůžky?, 25.4.2014 Rád bych nějaké kvalitní a univerzální, co vydrží. Jaké mi doporučujete? Tady toto jsou dobře chválené: Fiskars 111960
Díky za rady. Robin
|  |
|  | Jakou thuji?, 23.4.2014 Rad bych aby dobře rostly za jakyhkoliv podmínek, aby byly husté, rovnorměrné a samozřejmě dobře vypadaly. V tomto případě Smaragd neodpovídá mým požadavkům? V tomto případě byste mi tedy doporučil jakou odrůdu? |  | Jakou thuji?, 23.4.2014 Co myslite tim narízkovat, nejsem prilis erudovany v tomto? |  | Jakou thuji?, 22.4.2014 Rád bych si okolo pozemku vysázet thuje, ale nevím jaké? Rád bych takové, které celkem rychle rostou, jsou hezky zelené, husté a dají se dobře tvarovat, v pohodě přežijí zimu, atd.. Maximální výška 2m. Dá se vypěstovat ze semen? Děkuji. Adam |  | Zelenina kdy ven?, 19.4.2014 sklěník právě nemám, ale vypadá to, že by mohlo už být přes noc přes 5 stupnů, mám ale radši ještě počkat? |  | Zelenina kdy ven?, 19.4.2014  Jak na tom je moje zelenina? Budu ji mit venku v kyblich, zatim ji mam na parapete, ale uz kelímky asi nestačí. Kdy mohu vysadit ven?
|  |
 |
|
|
|