|
Příspěvky uživatele - 7.18
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rozkvétání meruněk v letošním roce, 15.4.2015  Tak v Hrušovanech u Brna je to o 20 dnů zpožděné vůči lonsku, takže tak o týden vůči normálu. První už s mandloněmi začala Tsunami cca 25.3., byl jsem se podívat v mandlonových sadech v Hustopečích a kvetla tak jedna třetina, kvůli... celý příspěvek > |  | Odrůda Regent, 23.7.2014  Kodrjanka |  |
|  | Odrůda Regent, 23.7.2014  Rathay |  | Odrůda Regent, 23.7.2014  Nic si z toho nedělejte, ty bobule jsou protáhlé až moc, často to popletou již ve velkoobchodě, kdysi jsem si třeba kupoval Svatovavřinecké a komplet to vyrostlo jako Rulandské modré, bylo to však ze Slovinska byť koupené ve velkoobchodě v Mikulově,... celý příspěvek > |  | Odrůda Regent, 9.7.2014  ještě hrozen. |  | Odrůda Regent, 9.7.2014  Plně souhlasím s Bredem, ostatně proto jsem si u něho koupil sazenice. V Rakousko - Uhersku jsou vedle klasických moštových rezistentů jako Regent, Rathay, Roeszler a Nero (+ původně české, ale německé Rondo) velmi oblíbené stoláky Konische... celý příspěvek > |  | Nejranější odrůdy meruněk, 25.6.2014  detail |  | Nejranější odrůdy meruněk, 25.6.2014  Včerejší svačinka. |  | Nejranější odrůdy meruněk, 25.6.2014  Určitě je to možné, letos je vše mimo zajeté koleje, vloni ještě byla Leskora zelená a letos je již opadaná, třeba třešně i když sem nepatří jsem jedl 9.5.2014.Včera, když jsem kontroloval jak začínají vybarvovat sousedovic Velkopavlovické, tak jsem... celý příspěvek > |  | Nejranější odrůdy meruněk, 23.6.2014  Plně potvrzuji vše co bylo napsáno. Aurora byla vybarvená 10.6., Radku jsem měl první signální a jedli jsme ji v sobotu 14.6., do 20.6. jsem osbíral všechny Leskory (nádherná plná chuť). Snažím se vyhnat malé stromky do výšky, co bylo platné, že... celý příspěvek > |  |
|  |
 |
|
|
|