|
Příspěvky uživatele - 237.231
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Měli jste letos americké padlí?, 20.7.2014 Mám 2 stromečky. Padlí kupodivu nebylo (2x Discus), ale u jednoho bobulky totálně spálené od sluníčka. I. |  | Jak oddělit 1. dávku deště od zbytku?, 9.7.2014 Nepochopil jsem celkové řešení svodu. Nebylo by jednodušší místo nějakých udělátek, prostě pustit první vodu mimo nádrže? |  |
|  | Rododendron - hnědnutí listů, 8.7.2014 Postříkat i opakovaně Dithanem. |  | Sklizeň česneku, 5.7.2014 Mně předvčerem v noci česnek někdo sklidil z oploceného pozemku. Ať se udáví! I. |  | Totální chloroza i přes použití chelátu železa, 23.6.2014 Mně se asi před 3 lety velmi osvědčila listová výživa FYTOVIT. I. |  | Řasy v plastové nádrži, 11.6.2014 Dle mého názoru nebude. Savo se dává m.j. také do bazénů a studní. Loni jsem měl stejný problém a léčil jsem řasy Savem, bez následků. Letos opět, ale měl jsem vodu červenou. Po dotazu tady na foru jsem se v odpovědi dověděl, že řasy můžou být i... celý příspěvek > |  | Řasy v plastové nádrži, 11.6.2014 Savo Original. I. |  |
|
|
|