|
Příspěvky uživatele - 133.163
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rajčata - skvrny na listech, 12.5.2014 Mrkněte tady. |  | Rajčata pro sezónu 2014, 7.5.2014 To musíte nejdříve prohlídnout který výhon má růstový vrchol, pokud je to tyčková odrůda. Je taky možné že v tomto případě rostlina ukončila růst. Já si většinou nechávám jeden vlk někde dole jako záložní a použiji např. v tomto případě, nebo ho... celý příspěvek > |  |
|  | Rajčata pro sezónu 2014, 5.5.2014 Tak to je síla, snad to přísada zvládla bez úhony, tady u nás dole jsem měl u baráku okolo sedmi stupňů, podobně ve skleníku. Nevím kolik bylo na volném prostranství ale odhaduji na 3-4°C nad nulou. Zítra ráno má být ještě o stupínek méně. |  | Padlí na rezistentních odrůdách angreštu, 29.4.2014 Tady nejsme na hodině gramatiky, pane Bože. |  | Melounoviště 2013, 28.4.2014 Ano dokáže, ale pozor na přemokření zeminy ať neuhnije, pomoci může stimulátor. |  | Mini San Marzano, 24.4.2014 Ne, zatím používám jen ta která jsem vybral ze zakoupených plodů, až dojdou tak koupím nové plody a semena vyberu. |  | Mini San Marzano, 24.4.2014 Tyčkové, soudkového tvaru, zrají jako jedny z prvních, výborná struktura a chuť plodu. Mám je v květináči venku a už jsou na nich asi 2 cm plody. Tuhle odrůdu jsem zařadil k mým rajčatovým stálicím. |  | Co vaše réva? (2014), 4.4.2014 Díky, o víkendu na to vletím. Zatím se jedná o pár hlaviček u baráku a u stěn. |  | Štěpování révy - stratifikace, 4.4.2014 Určitě zajímavé informace. Škoda že už nemám řízky podnože, vyzkoušel bych to ještě. Jedině bych mohl dát čerstvě ustřihlý ale ten je už narašený. Řízky ještě mám, piliny, bednu a termoregulátor s vyhříváním také, jen ty podnožové řízky... celý příspěvek > |  | Co vaše réva? (2014), 4.4.2014 Díky, listová plocha je už v této fázi dostatečná? Pokud bude trvat takovéto počasí tak do týdne budou květy "na šťopkách". |  |
|  | Štěpování révy - stratifikace, 4.4.2014  Zhruba po 14ti dnech se začínají objevovat konkrétní výsledky přeroubování, Preobraženie se už tlačí ze země. |  | Co vaše réva? (2014), 4.4.2014  Réva u baráku mi začíná nasazovat na květ, a já bych nechtěl po loňských negativních zkušenostech prošvihnout ošetření proti padlí. Tahle choroba mi hodně napomohla zdecimovat velkou část jinak nádherné úrody. Postřik Sulkou jsem samozřejmě prošvihl,... celý příspěvek > |  | Bio hnojení meruněk, broskví, slivoní, třešní, jablek, kiwi, borůvek, 2.4.2014 Co to je to BIO? Když nebudu brát v potaz znečištění ovzduší, spodní vody a přírody celkově, tak pod pojmem BIO si představuji že vysadím strom nebo zeleninu někde na neoploceném pozemku a až v době sklizně půjdu sklidit úrodu, lépe řečeno podívat se... celý příspěvek > |  | Zakaz pestovani vlastnich seminek, 1.4.2014 Můj názor (a nejen můj) je to, že to vše vede k ovládnutí trhu s potravinami určitou loby a k co největším ziskům. Možná by to bylo jiné kdyby to bylo "modifikováno" pro pěstování bez chemie, ale prozatím je to naopak a navíc cílené. |  | Štěpování révy - stratifikace, 31.3.2014  O víkendu jsem opět experimentoval, tentokrát jsem na neznámou bílou skorou odrůdu narouboval odrůdu Eva. Tento bulhar mi vloni na zahradě poprvé zarodil a měl nádherné střapce a bobule, přestože počasí v době zrání bylo chladné a mokré. Tady na... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|