|
Malinoostružina, 4.8.2011  Ty čtyři slabé proutky odstřihněte a nechte jeden prut aby zesílel.Při
dalším pěstování se odplozené výhony odstřihnou u země a nechávají se
pouze 3-4 pruty pnout na drátěnce.Na jaře boční výhony na prutu zkraťte
na 3 očka aby rozdvojili-bude... celý příspěvek > |
 |
Sytě červené konce listů jabloně, 23.5.2011 I když nejsou vidět žádný škůdci ani na líci ani na rubu listu? |
 |
|
 |
Sytě červené konce listů jabloně, 20.5.2011 uvedený jev se objevil včera, ještě ve středu byla jabloň zdravá. Listy se mírně kroutí a od krajů se zbarvují sytě červeně. Co je to? |
 |
Aplikace Bofix po sekání, 3.7.2010 Mátě někdo zkušenosti jak dlouho po sekání trávníku aplikovat (přápadně neaplikovat) BOFIX? Mám strach, abych nespálil konečky trávy. |
 |
Papriky už ven?, 1.5.2010 já se rozhodl dávat ven až o víkendu 22.5. týden před záhon přikryju černou textilní fólií. |
 |
Stihl ms 250, 22.10.2009 Zdarec.Koupil sem stihl ms 250.Je to moje první motorovka, předtím sem měl jen elektriku.Chtěl bych aby se někdo podělil o zkušenosti s touhle pilou.Díkec |
 |
Rozmnožování ruží, 6.7.2009 Děkuji už jdu na to. Radka |
 |
Kolik cukru?, 29.6.2009 Mám ještě poslední dotaz. Nevíte někdo jak dlouho trvá kvašení třešní v sudu než se dají odvézt do pálenice? A jak poznám, že už je ta vhodná doba? Děkuji za odpovědi |
 |
Kolik cukru?, 27.6.2009 Děkuji za odpovědi všem. Ano v pálenici mě dal pán celé lejstro do jakého ovoce kolik cukru. To že to je zakázané jsem zjistil až z vašich reakcí. Zkouším to poprvé, tak udělám kompromis. Dám tam 2 kg cukru, buď se to povede anebo se na to... celý příspěvek > |
 |
Kolik cukru?, 26.6.2009 Dobrý den, řeším stejný problém. Nevím kolik mám dát cukru do 120 l bečky plné třešní. Cukr nemám čím změřit. V pálenici mě řekli na 100 l kvasu dát 4 kg cukru. poradíte prosím? Předem děkuji |
 |
|
 |
Neznáte název této trvalky?, 31.5.2009 Dobrý den,
děkuji vám všem za radu. Konečně aspoň víme, copak nám to v zahrádce vykvetlo. |
 |
Neznáte název této trvalky?, 29.5.2009  Poradíte mi, prosím, jak se jmenuje tato trvalka (viz. foto)
Předem moc děkuji. |
 |
TK, TZ, MT, Holder, 10.1.2009 čau utahne mt8 132.2 naves Ans 1500 nema stim v kopcich problemy dik |
 |
Čím přihnojit habr, 22.2.2008 Dobrý den loni na podzim jsem si vysázel živý plot z habru. Prosím čím ho mám přihnojit a kdy ho mám sestřihnout. Děkuji |
 |
Pěstování orchideí, 14.2.2008 Dobrý den prosím vás přítel mi koupil orchidej Phanaleopsis a to je jediné co o ní vím-jméno ale nevím vůbec jak se o ni starat, jak zalévat, jaká teplota atd atd...Nikde nic nemůžu najít tak doufám že mi pomůžete děkuji za jakoukoliv radu |
 |