Příspěvky uživatele - 51.236

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Totální chloroza i přes použití chelátu železa, 2.7.2014
Mam za to, ze diskuse s Vami na dane tema je naprosto zbytecna. J.R.
Neptal jsem se Vas, zda mate doma ve skrini zelenou skalici (to verim, evidentne jste se do ni zamiloval), ale zda s ni mate - ohledne chlorozy - nejake zkusenosti, coz zrejme nemate. Pokud chybi nejaky mikroprvek tak prvotní informaci PROČ... celý příspěvek >
U laika nelze vyloučit chybné použití aplikace... nevim, zda toto tvrzeni myslite vazne. Jak si to chybne pouziti predstavujete? Ja mam obdobnou zkusenost a uz zde bylo vice podobnych prispevku, ze Harmonie Fe nezabrala. U mne vyrazne a rychle... celý příspěvek >
Asi jste necetl prispevky toho pana, co vyse pise... Harmonií Fe jsem stříkal 3x a po posledním se žloutenka ještě podstatně zhoršila ... Ja mam obdobnou zkusenost, ze po aplikaci Fe se to moc nelepsi a jenom se ztraci cas. Ale klidne... celý příspěvek >
Pricinou chlorozy nemusi nutne byt pouze a jedine nedostek Fe (a i tento pripadny nedostatek muze byt pouze relativni). J.R.
Kristalon Gold... 19% N + 6% P2O5 + 20% K2O + mikroprvky Mikroprvky jsou ve snadno přijatelné chelátové formě. Hnojiva Kristalon jsou určeny pro aplikaci v závlahových systémech, kapkové závlaze, hydroponii a aplikaci postřikovači na list. J.R.
Totální chloroza i přes použití chelátu železa, 2.7.2014 Obsahuje fotku
Kristalon Gold - antichlorotické účinky díky obsahu mikroprvků. Nevinný testík s timto hnojivem můžete udělat i Vy. J.R.
Sviluška a snad ještě něco dalšího, 2.7.2014
Pravdepodobne larva trasnenky (nebo trasnenka). Zkuste se podivat na toto video (larva třásněnky). J.R.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika