|
Příspěvky uživatele - 8.42
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Asi tykev má to 40 kg. Ví někdo co to je?, 1.8.2014 Případné křížení muškátových či velkoplodých tykví jsem doposud nijak neřešil, vlastně jsem pořád používal zakoupené osivo z několika zdrojů, co se týká zrovna Musquee de Provence, tak ještě před dvěma nebo třemi lety se mi zdálo, že na našem... celý příspěvek > |  | Asi tykev má to 40 kg. Ví někdo co to je?, 31.7.2014  Jak jsem psal, tak nechávám vždy muškátové tykve uskladnit (vydrží s přehledem několik měsíců), totéž platí i pro Muscee de Provence. Nikdy jsem ji nekonzumoval hned po sklizni, když je ještě zelená úplně nebo zelená s nažloutlými partiemi. Jednak si... celý příspěvek > |  |
|  | Jak se zbavit přesličky, 31.7.2014 Doporučuji postříkat přesličku přípravkem Garlon. Je to snad jediný přípravek, který je přímo na přesličku (je vyfocena i přímo na obalu) a je 100% účinný. Přeslička pak zaschne, zčerná a lze ji pak snadno vytáhnout i s kořeny. Roundup je na... celý příspěvek > |  | Choroba jabloně - o co se jedná?, 27.6.2014 Ne, to asi ne, ale evidentně tu může od zkušenějších získat představu, jakouže to nemocí jeho jabloň trpí, pakliže není schopen z obrázků v zahradnické literatuře chorobu jednoznačně a s jistotou identifikovat. Právě to se totiž v mém případě... celý příspěvek > |  | Choroba jabloně - o co se jedná?, 26.6.2014 Stromek jsme dostali darem, přeci ho nevyhodím, že.. Jsem naprostý začátečník, i proto všem moc díky za rady, zařídím se podle nich. Hanka |  | Choroba jabloně - o co se jedná?, 25.6.2014  A ještě jeden obrázek... omlouvám se, nedaří se mi to otočit. |  | Choroba jabloně - o co se jedná?, 25.6.2014  Dobrý den, dnes jsem na jabloni James Grieve Red našla tmavé, místy rezavé, skvrny na listech a plodech. Strom jsme zasadili před třemi lety a dosud prospíval.
Při bližším pohledu jsem objevila na spodních stranách listů zelené mšice a... celý příspěvek > |  | Zkušenosti s křovinořezem Stenson BC 520.1, 28.4.2014  Zdravím všechny, tak jako většina jsem si koupil v roce 2010 Stenson na Aukru. Do teď fungoval super a nebyl problém. Po 4letech sečení a přiznávám, že jsem mu dal co proto, moc jsme ho něšetřil a údžbu flákal, přestal dávat jikru. Koupil jsem novou... celý příspěvek > |  | Jerab moravsky, 10.4.2014 Diky moc,
jakmile budou listy tak porovnam nebo poslu foto.;-)
D. |  | Jerab moravsky, 9.4.2014 Ale oni jsou prave podle nazvu oba moravske. Proto se obavam, ze podle listu nepoznam nic.:-( |  |
|  | Jerab moravsky, 9.4.2014 Soused mi prave rikal, ze s tatou kdysi sbirali plody Jerabu a ze si pamatuje, ze byly dva druhy. Maly sladky a pak vetsi, ktery byl udajne take jedly, ale nebyl moc dobry. Ty mensi udajne pouzivali misto brusinek a byly vynikajici. Bojim se proto... celý příspěvek > |  | Jerab moravsky, 9.4.2014 Diky moc, jen se prave trochu bojim, ze budu cekat nekolik let nez zjistim jaky to tedy vlastne Jerab je a pak budu treba shanet ten spravny, ktery je dobry na zpracovani.:-) |  | Jerab moravsky, 8.4.2014 Lido, dekuji moc, ale nejsem z toho stale prilis moudry. Co je tedy jerab moravsky velkoplody? z toho vaseho vyctu?
D. |  | Jerab moravsky, 8.4.2014 Dobry den,
poridil jsem si Jerab Moravsky, ale jsem zmaten z pojmu. Casto je oznacovan jako sladkoplody, ale take velkoplody. Latisnky nazev, podle toho co jsem nasel na internetu, je u obou shodny (Sorbus aucuparia... celý příspěvek > |  | Bobkovišeň - děravé listy, 16.3.2014 Dobrý den! Mám s bobkovišní také problém, který jste před 3 roky řešil. Jen se chci zeptat, jak se vaší bobkovišni daří - pomohlo ošetření? Chystám se Dithane použít teď v březnu, tak uvidím, jaký bude efekt. B. Grossová |  |
 |
|
|
|