|
Příspěvky uživatele - 85.61
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Nadzemní bazén řady Azuro De Luxe, 16.2.2015 Tak tady řešíme protiproud už asi 3 měsíce. Ta Vaše rada je nad zlato. Právě jsme ušetřili slušné peníze. Díky. Helena
|  | Klematis (clematis) Dufek, 25.6.2014 Dobrý den, od pana Dufka jsem si také objednala (2x), přišel správný počet sazenic, ale chyběl na stránkách slibovaný dárek v podobě dalšího klematisu (2x). Objednala bych si i bez dárku, ale považuji za nesolidné prezentovat na stránkách něco, co... celý příspěvek > |  |
|  | Hortenzie, 26.3.2012 Hortenzie latnaté se každé jaro musí radikálně sestřihnout, kvetou na novém dřevu. Jana |  | Prasklina kůry na třešni - 70 cm, 23.3.2011 Nám přesně takto praskl jerlín, švestka, ořech, každý zasazený v jiném koutu rozsáhlé zahrady, na chráněném kopečku, kde se s vysokou spodní vodou nepočítá. |  | Chitalpa nekvete, 24.8.2010 Mám 2 chitalpy, první jsem zasadila před 4 roky a ještě v roce výsadby kvetla, druhou jsem zasadila před 3 lety a ještě nekvetla, podmínky mají stejné (obě koupeny od p.Havlise). Nevíte prosím někdo, čím by to mohlo být? Je stříhaná, hnojená, prostě... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|