Příspěvky uživatele - 85.61

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Nadzemní bazén řady Azuro De Luxe, 16.2.2015
Tak tady řešíme protiproud už asi 3 měsíce. Ta Vaše rada je nad zlato. Právě jsme ušetřili slušné peníze. Díky. Helena
Klematis (clematis) Dufek, 25.6.2014
Dobrý den, od pana Dufka jsem si také objednala (2x), přišel správný počet sazenic, ale chyběl na stránkách slibovaný dárek v podobě dalšího klematisu (2x). Objednala bych si i bez dárku, ale považuji za nesolidné prezentovat na stránkách něco, co... celý příspěvek >
Hortenzie, 26.3.2012
Hortenzie latnaté se každé jaro musí radikálně sestřihnout, kvetou na novém dřevu. Jana
Prasklina kůry na třešni - 70 cm, 23.3.2011
Nám přesně takto praskl jerlín, švestka, ořech, každý zasazený v jiném koutu rozsáhlé zahrady, na chráněném kopečku, kde se s vysokou spodní vodou nepočítá.
Chitalpa nekvete, 24.8.2010
Mám 2 chitalpy, první jsem zasadila před 4 roky a ještě v roce výsadby kvetla, druhou jsem zasadila před 3 lety a ještě nekvetla, podmínky mají stejné (obě koupeny od p.Havlise). Nevíte prosím někdo, čím by to mohlo být? Je stříhaná, hnojená, prostě... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika