|
Příspěvky uživatele - 155.39
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Černé listy rajčat po postřiku, 18.6.2014 Aha, to vypadá logicky a já v to doufám, že to tak je :D Ten litr jsem nastříkala na 13 rostlin, ale trošku mi ho ještě v rozprašovači zbylo:)
Stando, moc děkuji za info, zapíšu si to do notesu, abych příště věděla... |  | Černé listy rajčat po postřiku, 18.6.2014 No stříkala jsem to opravdu až když bylo slunce zapadlé a už se stmívalo, určitě to bylo až kolem 21:00... Záhonek je venku před skleníkem na jižní straně.. Je fakt, že jsem to asi přemokřila, koncentraci jsem dodržela dle návodu, ale řekla jsem si,... celý příspěvek > |  |
|  | Černé listy rajčat po postřiku, 18.6.2014 Nene, je to rock effect, teď jsem si teprve přečetla, že to má být aplikováno min. ze vzdálenosti 30cm a já to stříkala určitě z větší blízkosti:(Myslíte, že jsem jim nějak ublížila? Nezdá se mi, že by nějak vadly, nebo tak něco, jenom se prostě... celý příspěvek > |  | Černé listy rajčat po postřiku, 18.6.2014  Dobrý den, prosím vás o radu. V pondělí jsem postříkala rajčata přípravkem proti mšicím (25ml roztoku na 1l vody) v letáčku bylo napsáno 100-300ml na 10l vody. A včera večer jsem objevila, že listy rajčat mají černé listy - viz foto. Zkoušela jsem,... celý příspěvek > |  | Rajčata - žluté skvrny na listech, 12.6.2014 Tak to mi spadl kámen ze srdce:) Moc vám děkuji za info. |  | Rajčata - žluté skvrny na listech, 12.6.2014  Nevím jak vložit více obrázků najednou... |  | Rajčata - žluté skvrny na listech, 12.6.2014  Dobrý den, děkuji za příspěvek... Popravdě, letos pěstuji poprvé, tak v tom trochu plavu. Sadbu jsem dostala od babičky a půlku jsem si koupila. je fakt, že tyto skvrny jsou více na rostlinkách které mám od babičky a jsou před rostlinkami vystrčené... celý příspěvek > |  | Rajčata - žluté skvrny na listech, 12.6.2014 Dobrý den Lído, moc vám děkuji za rychlou reakci. Sedím tady jak na trní:) No zalévám je velkou konví s kropicí, takže občas se mi zalít list podaří... Ale zalévám je až večer, když už nesvítí sluníčko a nebo jen málo a z boku... Je fakt, že včera... celý příspěvek > |  | Rajčata - žluté skvrny na listech, 12.6.2014 Úplně jsem v tom rozrušení zapomněla na přihlášení, tak se přihlašuji alespoň dodatečně. Jana |  | Rajčata - žluté skvrny na listech, 12.6.2014  Dobrý den,
prosím o radu. Hledala jsem v diskuzích podobné dotazy, ale dle fotek jsem nenašla nic podobného tomu co trápí mě. Na rajčatech se mi objevily tyto žluté skvrny (viz fotky) a listy po té začnou usychat. Teď jsem objevila, že mám na... celý příspěvek > |  |
|  |
 |
|
|
|