|
Prosím o radu - VARI?, 5.8.2014 Za tento krám jsou 5000,-Kč vyhozené peníze. Největší hodnotu získal názvem Vari a hned ji ztratil. Nebrat. |
 |
Proč by se měly používat rukavice při práci s motorovou pilou?, 5.8.2014 Ruka v umaštěné rukavici nedrží oblouk tak jistě a nepoznáte únavové zvětšení mezery ruka oblouk. Bez funkční brzdy a s kdovíjakou pilou neumětel dopadl ještě dobře. |
 |
|
 |
Proč by se měly používat rukavice při práci s motorovou pilou?, 5.8.2014 Také by mě zajímalo, jak si někdo sám dokázal uřezat pilou prst. Kolik toho musel dělat špatně, nějaký trubka, který pilu držel za lištu a startoval. Takovým nepomůže ani rytířská zbroj. Úraz začíná v hlavě. Hlava rozhodne o práci, kterou nezvládne.... celý příspěvek > |
 |
Honda GSV 190 nedrží volnobeh, 4.8.2014 Já kupuju 95 benzín a až před skončením práce cvrknu do nádrže trochu stabilizátoru. Velfobin je jenom na jímání vody a nerozpouští biousazeniny. |
 |
Honda GSV 190 nedrží volnobeh, 4.8.2014 V záruce do karburátoru nezasahujte. Bez servisu se obejdete, když dáte do nádrže stabilizátor a necháte motor tak 5 minut běžet na volnoběh a necháte den působit. Problém nemusí být vysloveně ve starém benzínu, třeba nemáte jen správně seřízený... celý příspěvek > |
 |
Honda GSV 190 nedrží volnobeh, 4.8.2014 Na takové problémy s odvětráním a dýcháním klikové skříně by Honda nedoporučovala stabilizátor. Zalepená tryska je barvy žlutohnědé. Hlavní je, že by příčina problémů byla u všech stejná a všem by dýchání do sání dělalo problémy. Je spousta motorů,... celý příspěvek > |
 |
Honda GSV 190 nedrží volnobeh, 4.8.2014 Ještě k GSV má stejný vzduchový filtr, jako GCV papír harmonika, jako u aut. Princip provozu a odstavení je stejný, GSV má předpokládanou delší životnost. |
 |
Honda GSV 190 nedrží volnobeh, 4.8.2014 Stabilizátor doporučuje Honda do svých motorů a ví proč. Že se nějaký mechanik po letech domnívá, že problémy jsou způsobeny vzduchovým filtrem je pro mě placebo. Je škoda, že se nenaučil víc. Ze vzduchu se pryskyřice a lepivé úsady nevytvoří. GCV... celý příspěvek > |
 |
Chlor ve vodě ano či ne, 3.8.2014 Dík mistře Josefe, zmátla mě jak umí šplhat a převážně zelenou barvou, je prý vzácná. |
 |
Chlor ve vodě ano či ne, 3.8.2014  Měl bych dotaz na mistry přes obojživelníky. Jaký druh žáby nám čistí okolí bazénu? Od té doby neznáme hmyz ve vodě a kolem. Už povyrostla, do vody nejde, nebo se před námi stydí ;-). Voda s ionizátorem super stav, chlór nedáváme, žabce se očividně u... celý příspěvek > |
 |
|
 |
I toto je Mountfield, 27.7.2014 A copak jste u nich reklamoval? Běžné opotřebení a chyba obsluhy t.j. celá sedmiletá záruka a že jsem nechodil na posezónní prohlídky tak se mohlo předejít zaseknutí převodky na křováku. Každá prohlídka vždycky co si našli svíčku filtr těsnění cosi v... celý příspěvek > |
 |
I toto je Mountfield, 27.7.2014 No ve značkové speciálce taky hledají kde obsluha udělala chybu a zadření motoru neuznají. Akorát by měli s tou sedmiletou zárukou míň tlačit na pilu když lámou zákazníka, aby věděl, že si ji zaplatí v servisních prohlídkách po roku. Jak vynechá tak... celý příspěvek > |
 |
Stihl 041, 26.7.2014 Elektronická náhrada mechanického kontaktu stojí kolem 320 Kč. Kdyby jste ještě opravoval. |
 |
Mořská sůl do bazenu - zkušenosti, 24.7.2014 No já vím, že nasypat sůl do bazénu, který není na sůl dělaný je blbost. Ze soli se musí vytvořit solinátorem chlór a ten dezinfikuje vodu. Sůl je velmi agresívní, koroze naruší i nerez. No co budeme mlátit prázdnou slámu osolte vodu. |
 |
Mořská sůl do bazenu - zkušenosti, 24.7.2014 Tohle je od začátku špatná úvaha. Bazén na sůl musí být vybaven. Nerez na sůl nestačí mrkněte na titanové. Vodu se solí vyšplouchají děcka všude, fólie není na pořád. |
 |