|
Příspěvky uživatele - 196.221
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Idenfitikace pnoucí či sadové růže, 15.6.2014  Před lety jsem koupila v jenom řetězci tmavěrůžový čajohybrid, jenže se z něho vyklubala pnoucí či sadová růže. Kvete zásadně na loňských výhonech a čerstvé výhony jsou kolem dvou metrů dlouhé a silné.
Zatím jsem ji stříhala s ostatními... celý příspěvek > |  | Společnice macešek, 27.5.2014 Vřelý dík oběma.
Složení okvětních plátků mi na první pohled připomnělo právě růži. |  |
|  | Společnice macešek, 27.5.2014  Nedávno jsem v severní Itálii žasla nad květinou, která dělala společnici maceškám vysazeným v nádobách. Květ má tvarovaný jako růže. Znáte ji? |  | Jaké skalničky mi vyrostly?, 27.5.2014  Právě nakvítá poslední neznámá. Jde o první obrázek z původního dotazu. Pan Josef správně identifikoval Hvozdík bradatý.
Rozluštění je tedy takovéto:
první - Hvozdík
druhá - Sedmikráska
třetí - Starček
čtvrtá a... celý příspěvek > |  | Jaké skalničky mi vyrostly?, 2.5.2014  Děkuji Ivanovi i Bláže, opravdu to bude chejr, krásně voní. Názvům na sáčku už pomalu přestávám věřit, když díky této diskusi teď vím, co vyrostlo.
A Renato, desítky rostlin jsem si koupila hotových s popiskami. Další jednodruhové vysela.... celý příspěvek > |  | Jaké skalničky mi vyrostly?, 30.4.2014  První z neidentifikovaných skalniček kvetou.
Původní druhá je rozhodně sedmikráska.
Z druhé sady obrázků podobných rostlinek zatím kvetou tři - dvě vínově, jedna oranžově. Znovu jsem protáhla všechny názvy vyhledávačem a pořád je nedokážu... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|