|
Příspěvky uživatele - 141.61
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Stihl MS 230 pri pileni straca vykon a vypina sa, 14.6.2014 Zdravím, začni filtrem v nádrži a jejím přivzdušňovacím ventilem. Standa. |  | Husqvarna 359 3/8 nezatahuje spojku ale ju vystreli, 14.6.2014 Zdravím lukas, spojku musíš pořádně dotáhnout, jinak se povolí po ubrání plynu. Roztočená spojkla se vysmekla z bubínku a natahly se pružiny, proto Ti teď nevypíná. Vyměň pružiny a bude vše OK. Buď rád, že se nic horšího nestalo, umí to i rozlomit... celý příspěvek > |  |
|  | Sekačka nesbírá trávu, 14.6.2014 Zdravím, já by jsem otočil nůž. Standa. |  | Sekačka Vari Lucina Honda GCV 190, 13.6.2014 Zdravím, odpověď na dotaz. Váš znamý má velkou kliku, protože má ucpanou pouze hlavní trysku a její vyčištění je banalita. Horší problém by měl, pokud by motor nešel na volnoběh, tam už je čištění složitější. Čištění hlavní trysky: Odšroubujte... celý příspěvek > |  | Krovinorez - namotava se trava, 13.6.2014 Zdravím, nikdy jsem si neuvědomil jakou dělám obrovskou chybu, když vyvážím nůž nebo růžici jen staticky. Stando, měl bys ubrat teorie a nestrašit zde nesmysly. Přečtou si zde tvé říspěvky a potom chtějí dymamickou vyvažovačku, sám dobře víš že je to... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|