|
Příspěvky uživatele - 3.51
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Skvrnitost listů u japonské hrušně Nashi, 12.6.2014 Dobrý den, mám ten samý problém, taky jsem se divil, ale u stromku žádnou kůru nemám. Jirka |  | Choroby třešní, 12.6.2014 V bezprostřední blízkosti stromů je tráva vypletá, tam bych problém asi neviděl. Podnož je colt a ptačka. Zem je jílovitá, stromy zasazovány do doporučované hloubky a zalévané téměř denně. Všem děkuji za prozatimní reakce. Jirka |  |
|  | Choroby třešní, 11.6.2014  Dobrý den, před dvěmi lety jsem vysadil čtyři stromky třešní, ruzné odrůdy, všechny stromky trpí stejnou chorobou. Na jaře vyrazí, poté stagnují a živoří, loni jsem diagnostikoval skvrnitost, tak stříkám dithanem, se skvrnitostí je to lepší, ale... celý příspěvek > |  |
|
|
|