|
Liliovník tulipánokvětý, 13.4.2022 Vědecké rodové jméno Liriodendron pochází z řečtiny a vzniklo spojením slov leirion (lilie) a dendron (strom). Domněnky, že je název odvozen od řeckého slova lýra (lyra) podle tvaru listů připomínajícího tento hudební nástroj se nezakládají na... celý příspěvek > |
 |
Motor B&S 35 classic, 15.8.2018 Po opakovaném prozkoumaní, to bylo v kablíku. Všem děkují za pomoc a přejí pěkný den. |
 |
|
 |
Motor B&S 35 classic, 9.8.2018 Děkuji za poznatek, zitra se na to ještě jednou podívám. |
 |
Motor B&S 35 classic, 8.8.2018 Tak jsem vše rozebral a vše bylo v pořadku kablík proměřený vše je ok. Tak netuším kde je chyba. |
 |
Motor B&S 35 classic, 6.8.2018 Diky zitra se na to podivam a dam vedet. |
 |
Kapajici benzin, 6.8.2018 Predpokladam ze spatne tesneni, chce to rozebrat a podivat se. |
 |
Motor B&S 35 classic, 6.8.2018 Dobrý den, mám problém s motorem B&S 35 classic, lze bez problému nastartovat ale, když povolím páčku abych motor chcípnul tak motor pořád běží musím vytáhnout konektor ze svíčky a sekačka chcípne. Neví prosím někdo kde je problém? |
 |
AKU sekacka pro seniory, 13.4.2018 Máma ráda seče, ale co má problém se startováním sekačky takod té doby nesekala. V případě automatického startu nemá problém to posekat do dvou dnů. Elektrickou sekačku máme také, ale na zahradě kde jsou různé porosty, není šance ani chuť lítat s... celý příspěvek > |
 |
AKU sekacka pro seniory, 13.4.2018 Otec na svůj věk stačí má i sílu ale sekaní ho moc nebaví. Proto jsem sekal já ale mám zdravotní omezeni tak musí nastoupit někdo jiný a mamce to jen pomůže pohyb je přece lék a jí to baví. |
 |
AKU sekacka pro seniory, 13.4.2018 Díky za typ ale Hecht je také China jako 99% věcí a dokonce je to levná China. Ten Greenworks G40LM41 je zajímavá volba díky za typ. Na kolik vyšel celý KIT - sekačka, baterka nabíječka? Jakou vysokou trávu zvládne posekat? Dekuji za odpověď. |
 |
|
 |
AKU sekacka pro seniory, 13.4.2018 O tom jsem také přemýšlel, ale cena těchto sekaček začíná na 15tis.Už se jim nechce investovat taková částka. Z Mountfieldu jsem kupoval jednou v životě, ale také zaleží, na koho u reklamace narazíte. Jinak od roku 2016 je majitel China. |
 |
AKU sekacka pro seniory, 13.4.2018 Děkuji za reakci. Benzinovou sekačku mají, ale už nemají silu na startovaní (hlavně mamka). Též váha benzinové sekačky není zanedbatelná.. Proto se hledá alternativa. |
 |
AKU sekacka pro seniory, 12.4.2018 Opravdu nikdo nemá praktickou zkušenost ani z jednou s těchto sekaček? |
 |
AKU sekacka pro seniory, 12.4.2018  Dobrý den, pro rodiče seniory vybírám AKU sekačku na trávu. Plocha na sekání je ca 500m2 vybírám z 3 typů: IAM 40-3725, Patriot LM37 40V, Patriot LM46 40V. Můžete, mi někdo z praxe doporučit kterou vybrat? Děkuji. |
 |
Motor Briggs & Stratton 35 Classic, 3.6.2014 Dobrý den, sekačku s motorem briggs & stratton 35 classic vlastníme už od roku 1999 a vždy bez problému jela i když měla nějaké mouchy a byla už x krát rozebrána a seřízena. Ale před 3 dny se stalo to že nejde nastartovat což se nikdy nestalo tak... celý příspěvek > |
 |