|
Příspěvky uživatele - 243.121
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Výsadba do skleníku, 7.4.2017 Pokud nemate dobre svetelne podminky v byte racata se vytahuji a jsou slaba. Ja mam v panelaku obrovske okno na jih a tam jdou rajcata i pariky dobre, ale jeste je davam na krabici od bot aby byly vys nez ram okna. Moje sestra ma mmensi okna na... celý příspěvek > |  | Recept na likér z višní, 22.7.2016 Dobrý den, několik let už dělám z višní griotku. Postup je velmi jednoduchý.
1/2 kg višní
100g cukru- dávám krupici
1/2 litru vodky nebo rumu
Nalít do sklenice odpovídajícího objemu / já dělám dvojnásobné množství do třílitrové... celý příspěvek > |  |
|  | Vajgélie pěstování, 21.7.2016 Na jaře jsem zasadila 4 druhy vajgelií, najednou jedna s tmavými listy začíná postupně usychat, ostatní pěkně rostou. Po zasazení všechny kvetly. Mám ji zastřihnout? Díky |  | Malotaktory Jinma, 10.12.2014 Zdravim, Jinmu mám cca 6let. Zatím bez problémů, skvělé starty, nenahraditelná obratnost. Používám s podkopem, špalíkovačem, navijákem a transport. kroutivlas@seznam.cz
|  | Slimáci, 1.6.2014 Dobrý den, myslím, že budete muset napřed pozemek izolovat od okolí tak, aby se k vám slimáci nedostali. Na různých fórech se píše, že slimáci nelezou přes měď - nesmysl, že nepřekonají skořápky, piliny atd. - nesmysl, překonají za deště. Jediné... celý příspěvek > |  | Slimáci, 1.6.2014 Když to tady tak čtu, myslím, že nejlepší bude překážka. Zakládám novou zahradu. Zatím máme na dvoře planinu a podél plotu keře. Stejně jsou tady. Lezou každou noc v dost hojném počtu. Vedlejší pozemky jsou neudržované zarostlé a plné kamení. Takže... celý příspěvek > |  | Slimáci, 1.6.2014 Když to tady tak čtu, myslím, že nejlepší bude překážka. Zakládám novou zahradu. Zatím máme na dvoře planinu a podél plotu keře. Stejně jsou tady. Lezou každou noc v dost hojném počtu. Vedlejší pozemky jsou neudržované zarostlé a plné kamení. Takže... celý příspěvek > |  | Slimáci, 29.5.2014 Dobrý den, jeden z čtenářů zde doporučuje bayer bio slug & snail killer. Tento produkt jsem vyhledala na anglickém googlu a zjistila, že je také jedovatý pro zvířata. Takže nekupovat. Pisatel sice píše, že není pro zvířata jedovatý, ale četla... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|