|
MS170, 26.11.2017  Tak a bylo pořezáno Takže pokud neřežete kvantum víc ja 6 plnometrů a nikam nepospícháte bohatě stačí Kamarád má Ms 170 a udržuje s ní les cca 1 hektar zatím mu vždy stačila a má ji již 7 let
|
 |
MS170, 26.11.2017  Chyba na občasné použití a řezání či prozeřávky ovocnýchstromů bohatě stačí je svým způsobem zbytečné pokud nekácíte stromy nad 25 cm v pruměru silnou a výkonou pilu s dlouhou lištou
Sám mám Ms181 a toto zvládne
|
 |
|
 |
Kde se vyrábí motorovky Makita?, 24.11.2017 Chyba v německu se montují jen profi to jest nejdražší dolmar pily ale zase součástky vyrobeny v číně
Je chyba si myslet že čína neumí kvalitu má 4 třídy kvality a podle toho co si dovozce objedná to dodá to se týká čínských pil a to je i dané... celý příspěvek > |
 |
Kde se vyrábí motorovky Makita?, 24.11.2017 Makita vlastní Dolmar a vyrábí se v číně Jak Dolmar tak Makita Oboje je stejné jen se liší barvou plastu a cenou. Značka je zarukou kvality ohlídají si to. Ale bez blízkosti dostupného dobrého servisu Dolmar či makity bych do ní nešel. Ještě dodám... celý příspěvek > |
 |
Motorová pila homelite, 23.11.2017 Homelite XL Owners Operating & Maintenance Manual
|
 |
MS 180 stihl neštartuje, 9.11.2017 Vadné zapalováni zkuste ještě jinou svíčku Jinak osobně bych dal pilu do servisu |
 |
Náhradní startovací pružina pro stihl 034av super, 4.10.2017 Zde je rozkres dílů
Používají se dva druhy pružiny
Objednací číslo 1118 190 0600 a1129 190 0601 Dle rozkresu najdete jakou potřebujete
|
 |
Hobby pila, 28.9.2017 Mountfieldu se vyhni jdi do MS 211 já mám 181 a drží bez problémů řežu cca 5 plnometrů tvrdýho ročně hlavně ostrý řetěz.
Pokud nemáš brusku doporučuji na broušení Držák pilníku v provedení 2 v 1, 3/8" P, 4 mm, STIHL.
Koupíš i s pilkou u svého... celý příspěvek > |
 |
Stihl MS 251 made in China?, 25.9.2017 Ano to vím ale jedná se o tohohle host - xxx.xxx.73.246 který zřejmě koupil na netu a napadá mne proto je i tato diskuze o prodeji po internetu
Tímto se omlouvám zakladateli této diskuze jemu jsem odpovídal výše co se týká jeho pilky Jeho pila má... celý příspěvek > |
 |
Stihl MS 251 made in China?, 25.9.2017 Po netu se prostě pily stihl neprodávájí Jestli ti ji takto někdo prodal je jeho věc a jeho problém.
reklamuj si kde chceš
Od kamoše
Žádný oficiální prodejce nepošle pilu objednanou přes net v e-shopu poštou. Vždy předání a případně... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Stihl MS 251 made in China?, 24.9.2017 Ještě zde máte jak jej rozeznáte padělěk a originál stihl
|
 |
Stihl MS 251 made in China?, 24.9.2017 Jo a firma co jsi ji koupil je oficialní distributor stihlu pokud ne máš smolíka |
 |
Stihl MS 251 made in China?, 24.9.2017 Jen díky takovejm jako si ty to zde stojí za nic kdybys aspoň na heurece četl neznáma distribuce a pod. no až se ti náhodou pokazí tak tě lituji
Jinak zde byla otázka zda stihl vyrábí i v číně ano vyrábí ale pro každou krajinu se... celý příspěvek > |
 |
Stihl MS 251 made in China?, 24.9.2017 Když píšeš z netu a poštou pošli link osobně mi to je jedno ale oficiální prodejce stihl ti ji nepošle přišel by o licenci takže jde o černý dovoz
Pak se někdo diví že mu stihl neuzná reklamaci vím to dost dobře takle naletěl kamarád odešla mu... celý příspěvek > |
 |
Stihl MS 251 made in China?, 24.9.2017 Se koukni u všech prodejců je osobní předání poštou ti ji nepošlou.
|
 |