Příspěvky uživatele - 10.224

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Lopatkovec - světlají listy, 9.6.2016
Tady je hezky clanek o lopatkovci :)
Lopatkovec - světlají listy, 9.6.2016
Tak nic jako svilusky na listech neni 😏 A jak zahubit tu houbovku? Antibiotika mu asi nedam 😄 Jsem pestitel zacatecnik, povedlo se mi zahubit i kaktus 😄
Lopatkovec - světlají listy, 4.6.2016 Obsahuje fotku
Zdravím, Potřebovala bych poradit, mam lopatkovec, cca půl roku. Posledni 3týdny mu začínají světlat listy, nejsou tam krásně tmavě zelené ale jsou takove světle zelene. Zalívám jednou týdne, lehce přihnuji, jednou týdně rosím. Dekuji za... celý příspěvek >
Jak na aerifikaci? Čím?, 29.5.2014 Obsahuje fotku
Zkuste na webu najít provzdušňovací-vidle, jsou tam vidle s dutými hroty z profesionálních aerifikačních strojů, pro malé zahrádky 100-200 m2 ideální. Na velké plochy se to nehodí, je to dřina
Jak na aerifikaci? Čím?, 27.3.2013 Obsahuje fotku
Provzdušňovací vidle kovové, duté hroty z profesionálních aerifikačních strojů. Dlouho jsem sháněl, až jsem si je musel začít vyrábět sám.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika