|
Jaké odrůdy malin a ostružin?, 25.5.2014 Dobrý den. Ráda bych si zasadila maliny a ostružiny. CHci se zeptat, jaké odrůdy doporučujete? Ráda bych takové, které jsou vysoce plodící a zároveň se dá dobře udržovat keř... Děkuji za tipy a názory. Jarmila |
 |
Jakou broskvoň?, 25.5.2014 Dobrý den. Rád bych si zasadil broskvoň na zahradě. Můžete mi poradit jakou odrůdu? Rád bych nějakou velice úrodnou a s kmenem, pod kterým bych mohl mít trávník. A je možné, abych hned měl další sezonu úrodu? Děkuji. Adam |
 |
|
 |
Jaké ovocné keře na zahrádku?, 25.5.2014 Lido, velice děkuji za odpovědi. A kde bych mohl takové keře zimolezu kamčastského zakoupit?
Co osobně vy byste mi na zahradu doporučila? Něco co hodně plodí a je to celoroční :) |
 |
Jaké ovocné keře na zahrádku?, 24.5.2014 A jaké odrůdy (nejvíce a nejčastěji plodící) byste mi u maliny a ostružin doporučila?
Který angrešt je nejvíce chutný?
kanadské a kamčastské borůvky jsou keře? celoroční? Nechci žádnou jednoletku :) |
 |
Kde sehnat ovocné stromky?, 24.5.2014 Takovéto druhy jsou u všech ovocných stromků? Třešeň, jabloň, hrušeň, broskvoň? |
 |
Jaké ovocné keře na zahrádku?, 24.5.2014 Dobrý den. Pořídil jsem si menší zahrádku cca. 550m2. Rád bych si vysázel nějaké ovocné keříky, které se nebudou pnout po zemi a budou i hezky vypadat. Jaké byste mi doporučili? Na pozemku jsou 2 keříky rybízu a je tam úroda neskutečná...:) Maliny a... celý příspěvek > |
 |
Chata - septik, trativod, 24.5.2014 Není? Většina chatových osad to tak má, když není zavedena kanalizace? |
 |
Kde sehnat ovocné stromky?, 23.5.2014 Takže pokud chci mít pod stromkem okrasný trávník, tak jaké typy ovocných stromků mám volit?
Existuje nějaké literatura pro začínající zahrádkáře? Díky |
 |
Kde sehnat ovocné stromky?, 23.5.2014 Jsem samozřejmě laik, to bylo poznat i podle příspěvku.-) Rád bych takové ovoce, které bude chutné za čerstva a bude mít velkou úrodu a zároveň se bude moci dále zpracovat, kompoty... O pálení apod. nestojím :) Jsem z Prahy - Západ, kde bych mohl... celý příspěvek > |
 |
Chata - septik, trativod, 23.5.2014 Dobrý den. Naše nová chata má septik s trativodem. Nevím, jak tato "kanalizace" funguje? A na co se zaměřit, jestli je správně udělaná? Prosím o technické rady a tipy. Díky. MIloš |
 |
|
 |
K čemu je mulčovací kůra?, 23.5.2014 Jsem naprostý nováček a chci se zeptat, k čemu je mulčovací kůra a proč se pod ní dává igelit? Jak to funguje a proč? Děkuji za rady a tipy. Radim |
 |