|
Příspěvky uživatele - 105.81
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jakou broskvoň?, 26.5.2014 Já myslel, že je to právě naopak? Že v kontejneru se špatně chytne? :-/ |  | Jakou broskvoň?, 25.5.2014 Velice děkuji, moc mi pomáháte...-) A v takovéto formě jsou levnější? A je lepší než v kontejneru? Jak poznám, který stromek je na tom lépe, ten, který má kořeny větší, či mohutnější? :) Děkuji. J., ownage46@centrum.cz
|  |
|  | Jakou švestku?, 25.5.2014 Rozumím. A když bych broskvoně a nektarinky koupil na podzim, kde bych je tu dobu měl, když zasadit bych je mohl až zjara? Myslíte, že už zjara půjdou špatně sehnat ve školkách? :-/ |  | Jakou meruňku?, 25.5.2014 Co je myšleno tím "chráněným místem"? |  | Jakou meruňku?, 25.5.2014 Já bych rád na zahradě sklízel ovoce od jara po podzim. Budu mít jabloň, třešeň, broskvoň, meruňku a švetsku. Jakou tedy odrůdu podle výše zmíněných stromků byste jako meruňku volila, abych měl rovnoměrnou sklizeň? :) Brovkev je tedy více odolnější... celý příspěvek > |  | Jakou broskvoň?, 25.5.2014 Já si to nějak nedovedu představit. Jak jinak se dají stromky prodávat než v kontejneru? Jak to probíhá? To by stromek na ovocné farmě vykopají ze země či jak? :-/ |  | Jakou meruňku?, 25.5.2014 Co potřebujete vědět o mé poloze, abychom určili jakou odrůdu zvolit? Nadmořská výška je 222 m.n.m :) Střední Čechy - Berounsko. Pomůže to? :) |  | Jakou švestku?, 25.5.2014 Rozumím, budu se muset spokojit zatím s malými keřiky, které budou plodit, než mi stromky vyrostou. A kdy je nejlepší stromky sázet? |  | Jaké ovocné keře na zahrádku?, 25.5.2014 krásné :) A jaké odrůdy byste doporučila?
A co nějaký malinoostružník? Díky. J |  | Jaké odrůdy malin a ostružin?, 25.5.2014 A z těch malin, pokud byste měl zúžit okruh, respektive vyjmenovat nevýhody výhody odrůd, kterou byste vyzvihl? Děkuji. |  |
|  | Jakou švestku?, 25.5.2014 Dobrý den. Rád bych si zasadil švestku na zahradě. Můžete mi poradit jakou odrůdu? Rád bych nějakou velice úrodnou a s kmenem, pod kterým bych mohl mít trávník. A je možné, abych hned měl další sezonu úrodu? Děkuji. Adam |  | Jakou meruňku?, 25.5.2014 Dobrý den. Rád bych si zasadil meruňku na zahradě. Můžete mi poradit jakou odrůdu? Rád bych nějakou velice úrodnou a s kmenem, pod kterým bych mohl mít trávník. A je možné, abych hned měl další sezonu úrodu? Děkuji. Adam |  | Jakou broskvoň?, 25.5.2014 Takže třeba něco takového? To je v kontejneru a mohl bych sázet už na konci léta třeba?
Prunus persica 'Redhaven'
|  | Jaké nářadí na chatu?, 25.5.2014 Pořídil jsem si novou chatku k TP, rád bych se zeptal jaké nářadí mi doporučujete, abych si pořídil? Zahrádka cca. 500metrů, pár ovocnách stromů, nějaké keříky... Díky. Petr |  | Chata - septik, trativod, 25.5.2014 Jak ten biofiltr mám do septiku zabudovat? Slyšel jsem o nějakém pískovém filtru...
Mimochodem. Jak poznám kolik komor septik má, když k tomu nemám žádnou dokumentaci? A proč je lepší mít tři než dvě komory? Omlouvám se za neznalost, ale jsem... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|