Příspěvky uživatele - 105.81

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jakou broskvoň?, 26.5.2014
Já myslel, že je to právě naopak? Že v kontejneru se špatně chytne? :-/
Jakou broskvoň?, 25.5.2014
Velice děkuji, moc mi pomáháte...-) A v takovéto formě jsou levnější? A je lepší než v kontejneru? Jak poznám, který stromek je na tom lépe, ten, který má kořeny větší, či mohutnější? :) Děkuji. J., ownage46@centrum.cz
Jakou švestku?, 25.5.2014
Rozumím. A když bych broskvoně a nektarinky koupil na podzim, kde bych je tu dobu měl, když zasadit bych je mohl až zjara? Myslíte, že už zjara půjdou špatně sehnat ve školkách? :-/
Jakou meruňku?, 25.5.2014
Co je myšleno tím "chráněným místem"?
Já bych rád na zahradě sklízel ovoce od jara po podzim. Budu mít jabloň, třešeň, broskvoň, meruňku a švetsku. Jakou tedy odrůdu podle výše zmíněných stromků byste jako meruňku volila, abych měl rovnoměrnou sklizeň? :) Brovkev je tedy více odolnější... celý příspěvek >
Já si to nějak nedovedu představit. Jak jinak se dají stromky prodávat než v kontejneru? Jak to probíhá? To by stromek na ovocné farmě vykopají ze země či jak? :-/
Co potřebujete vědět o mé poloze, abychom určili jakou odrůdu zvolit? Nadmořská výška je 222 m.n.m :) Střední Čechy - Berounsko. Pomůže to? :)
Rozumím, budu se muset spokojit zatím s malými keřiky, které budou plodit, než mi stromky vyrostou. A kdy je nejlepší stromky sázet?
Jaké ovocné keře na zahrádku?, 25.5.2014
krásné :) A jaké odrůdy byste doporučila? A co nějaký malinoostružník? Díky. J
Jaké odrůdy malin a ostružin?, 25.5.2014
A z těch malin, pokud byste měl zúžit okruh, respektive vyjmenovat nevýhody výhody odrůd, kterou byste vyzvihl? Děkuji.
Dobrý den. Rád bych si zasadil švestku na zahradě. Můžete mi poradit jakou odrůdu? Rád bych nějakou velice úrodnou a s kmenem, pod kterým bych mohl mít trávník.  A je možné, abych hned měl další sezonu úrodu? Děkuji. Adam
Dobrý den. Rád bych si zasadil meruňku na zahradě. Můžete mi poradit jakou odrůdu? Rád bych nějakou velice úrodnou a s kmenem, pod kterým bych mohl mít trávník.  A je možné, abych hned měl další sezonu úrodu? Děkuji. Adam
Takže třeba něco takového? To je v kontejneru a mohl bych sázet už na konci léta třeba? Prunus persica 'Redhaven'
Jaké nářadí na chatu?, 25.5.2014
Pořídil jsem si novou chatku k TP, rád bych se zeptal jaké nářadí mi doporučujete, abych si pořídil? Zahrádka cca. 500metrů, pár ovocnách stromů, nějaké keříky... Díky. Petr
Chata - septik, trativod, 25.5.2014
Jak ten biofiltr mám do septiku zabudovat? Slyšel jsem o nějakém pískovém filtru... Mimochodem. Jak poznám kolik komor septik má, když k tomu nemám žádnou dokumentaci? A proč je lepší mít tři než dvě komory? Omlouvám se za neznalost, ale jsem... celý příspěvek >
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika