|
Příspěvky uživatele - 105.81
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Listy u rajčat?, 30.5.2014 Aktivní bratranec, mi utrhal všechny spodní listy rajčat, může to něčemu škodit? :-/ |  | Jaké odrůdy malin a ostružin?, 27.5.2014 zahrádkář je nějaký časopis nebo tv pořad? |  |
|  | Kam je sveden tento okap?, 27.5.2014  Pokud bych si vše udělal nově, myslíte, že toto mi situaci vyřeší?
|  | Kam je sveden tento okap?, 26.5.2014 Ne každý je technicky zručný a má odvahu něco rozkopat...-)
Jinak u chaty je septik bezkomorový a prý trativod, takže myslíte, že to má něco společného? |  | Identifikace rostliny, 26.5.2014  Znáte ji někdo? Víte co je zač? |  | Jabloně co s nimi?, 26.5.2014 Rozumím, takže prožezat jen ty uschlé větve, které nejeví známku života a počkat, co se urodí... Můžu prožezat už nyní? Děkuji. |  | Co s těmito rybízy?, 26.5.2014 Ok, takže z toho udělat takový malý stromek? Co se myslí těmi "meruzalkami"? |  | Co s tímto septikem?, 26.5.2014  Majitel mi řekl, že to žádné komory nemá, ale že to jde do trativodu, tak to není septik ale žumpa? Měl bych to nejspíš vyvést? |  | Kam je sveden tento okap?, 26.5.2014  Předchozí majitel mi k tomu nic nemohl říct, neví o tom. Ale musí to přeci někam téct? Pokud by to teklo volně do půdy, tak by to ani půda při dešti nepobrala? A chata by se akorát podemlela? Co si o tom myslíte? Když jsem se ho ptal, jeslti to jde... celý příspěvek > |  | Co s těmito rybízy?, 26.5.2014  Mám zahrádku nově, jak s nimi naložit? Co byste doporučili? Nějak spoutat, aby šlahouny nepadaly okolo? A jak se vám zdají kondičně? :) Díky. R.
|  |
|  | Co s touto třešní?, 26.5.2014  Jak se Vám jeví? Mám ji nějak zastříhat, nebo raději pokácet? Nevím, jaká byla loňská úroda, protože mám pozemek asi půl roku...
Posílám foto i detaily... Děkuji. R.
|  | Jabloně co s nimi?, 26.5.2014  A tady ten detail... |  | Jabloně co s nimi?, 26.5.2014  Tady třetí |  | Jabloně co s nimi?, 26.5.2014  tady je druhá... |  | Jabloně co s nimi?, 26.5.2014  Dobrý den. Mám novou zahrádku a chci se zeptat, co mám dělat s těmito jabloněmi?
Na obrázku je vidět nějaká plíseň, či co to je?
Mám je nechat, nějak ostříhat, nebo raději pokácet?
Děkuji za rady. Alena |  |
 |
|
|
|