Příspěvky uživatele - 224.14

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Záchrana rajčat, 23.8.2014
Nezkoušel jste, prosím, někdo proti plísni stříkat rajčata naředěným mlékem?  Pokud ano, jaké byly výsledky?
Jaké hnojivo, 13.6.2014
Minulý rok a letos jsme založil nový trávník, místy mě trávník začíná žloutnout, tak bych ho chtěl pohnojit. Mám vybraná dvě hnojiva, tak se Vás chci zeptat jaké by jste mě doporučili, abych dopřál trávníku to nejlepší Hnojivo Agro Floria... celý příspěvek >
Alko nebo Stiga, 2.6.2014
tak stigu mně známí rozmluvili kvůli převodu řemenem, jinak alko jsme viděl dneska v krámu tak se mě líbí stabilitou a hmotností, kdy jsme čekal, že budě težší, tak nejspíš pudu do alka
Alko nebo Stiga, 31.5.2014
Jakou sekačku by jste mně doporučili - STIGA Combi 40 E nebo AL-KO Comfort 40 E. U Alka by měl bejt nůž poháněnej rovnou motorem a u Stigi je poháněnej od motoru řemenem, tak by mně také zajímal Váš názor na tento pohon.
Jakou sekačku, 22.5.2014
A jakou sekačku v hodnotě cca. 2,500 až 3,000,- Kč by jste mně doporučili  
Jakou sekačku, 21.5.2014
Jakou sekačku na sečení kolem domu, papírově jsou obě stejné, jde mně o kvalitu sečení, sběr trávy, dílenské zpracování, životnost a zkušenosti s jejich pohonem pomocí řemene. - Hecht 1638R - Riwall Pro Rem 3816
Jakou sekačku, 9.5.2014
Dobrý den plánuju koupi sekačku na sečení dvora na chalupě - časté sečení hustého trávníku na nízký střih, která si myslíte, že bude vhodnější na moje sečení, hlavně, aby měla dobrý sběr a nedusila se Dolmar EM-380 STIGA Collector 39 EL
Výběr el. sekačky, pohon řemenem, 3.5.2014
 otázka do vlákna a pro Standa von Königgrätz Chtěl jsem se zeptat, kdybych si připlatil a koupil si Vegu GT 5612 zda je to taky dobrá volba, nebo jestli bych si za stejnou cenu mohl koupil nějakou sekačku, která by byla lepší  
Výběr el. sekačky, pohon řemenem, 2.5.2014
Děkuji za vyčerpávající a poučnou odpověď, akorát se chci zeptat zda sekačka Vega GT 5610 má nůž poháněn normálně na motoru nebo také tím řemenem, nikde jsem se o tom nedočetl. Sekačku vybírám z důvodu, že na chatě mám starou elek. cca. 10 let výkon... celý příspěvek >
Výběr el. sekačky, pohon řemenem, 1.5.2014
dobrý den sháním novou el. sekačku na sečení kolem chaty, na krátký střih - anglický trávník, kdy jsem si vybral tyto tři druhy tak bych se chtěl zeptat na Vaš zkušenosti se značkami a, kterou by jste mně doporučili : SHARKS SH 6123, VeGA GT... celý příspěvek >
Oddělení trávníku, 9.1.2014
Dobrý den plánuju na jaře oddělit trávník od živého plotu kulattou tyčkou. Tyčku už mám přivezenou z lesa, syrovou, chci jí tedy oloupat od kůry a použít na oddělení, akorát se chci zeptat zda s tímto oddělením máte někdo zkušenost, jestli dřevěnou... celý příspěvek >
Odrůdy stolního vína, 16.7.2011
Prosím, poraďte mi nějakou dobrou a ranou odrůdu stolního vína do nadm. výšky 450 m. Existuje něco? Díky. Karel.
Zahradní traktůrek - pomoc s výběrem ze tří, 21.3.2011
Jakou má prosím převodovku-typové označení? Nikde jsem to v prospektech nezjistil. Motor máte Kohler??
Jak a kdy prořezat ovocné stromy?, 4.10.2009
co se týče ořešáku, dle mého je to jedno, protože ten má sílu..řežu kdykoliv běhěm roku(ne v zimním období) kdy mi nějaké větve překáží, nebo se mi zdá, že sou velké..
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika