|
Příspěvky uživatele - 221.2
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Althanova ryngle, 17.8.2008 Mám Altanovú aj Zelenú ringlótu už zopár rokov a vždy som z nich obrala maximálne do 30 ks plodov. Tento rok som ich postriekala proti piliarke v čase, keď som striekala aj Stanley slivku. Na Altanovej bola úroda vyše 100 kg a ani Zelená sa nedala... celý příspěvek > |  | Lufa, 24.6.2008 Lufu som pestovala minulý rok. Urobila som si i žínky a to tak, že som plody nechala dozrieť a vyschnúť. Potom som ich rozpolila a tri dni máčala v čistej vode, ktorú som denne menila, pričom som vždy trochu plody premnula. Mäkké časti napučali a... celý příspěvek > |  |
|  | Nasázel jsem kiwi, 6.6.2008 V auguste budú 4 roky, čo som zasadila kivi argutu kúpenú na Agrokomplexe v Nitre. Rastie pekne, ale doposiaľ sa neobjavil ani jeden kvet. Tak neviem - mám ešte počkať, alebo ju už odpísať? |  | Oleandry, 1.6.2008 Odkvitnuté kvetenstvo je vhodné odstrániť z estetických dôvodov. Nemá to negatívny vplyv na ďalší priebeh kvitnutia. Oleander je vďačný za plné slnko, výdatnú zálievku a občasné hnojenie. Ak máte odrodu s plnými kvetmi, je vhodné chrániť kvety pred... celý příspěvek > |  | Neznámá květina, 16.5.2008 Kana, jedná sa o hľuznatú rastlinu. |  | převislá minirajčátka, 14.5.2008 Keďže Vám už kvitnú, určite sa už začnú rozvetvovať a výhony budú smerovať do strán a postupne sa zvesia. Svetlo milujú, priameho úpalu by som ich však uchránila. |  | mochyně peruánská, 30.4.2008 Plody machovky peruánskej môžete konzervovať, Je z nich celkom dobrý kompót - len zrelé plody, cukor a voda a sterilizovať pri cca 80 st. Celsia. |  | Převislé rajče, 18.4.2008 Túto odrodu, aj žltú variantu som pestovala v minulom roku. Rastlinky som predpestovala tak, ako aj iné druhy rajčin. Sadila som do záhradného substrátu po 2 rastlinky do 5 lt. nádob. Nádoby som mala umiestnené na na múriku, ale aj na balkóne, nie... celý příspěvek > |  | hořcový stromek, 15.4.2008 Kludne mu i teraz skráťte poriadne vetvičky. Rozvetvia sa, stromček bude kompaktnejší. Ja ho už roky po zostrihnutí prezimúvam v sklepe, pri minimálnom svetle. Listy opadajú, ale to nevadí.Skoro na jar ho vynesiem von do polotieňa. Nové vyrastené... celý příspěvek > |  | Pestovanie fuchsie, 15.4.2008 Fuksie mám už vonku na logii na severnej strane. Krásne prezimovali, listy im neopadali a už majú nasadené puky. Odrezky zakorenené na jeseň som pestovala na kuchynskom okne, aj tie sú vitálne. Balkónové kvety - muškáty, fuksie, petúnie hnojím... celý příspěvek > |  |
|  |
 |
|
|
|