|
Příspěvky uživatele - 219.3
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Skleník z polykarbonátu, 30.3.2015 Mám ho také, v návodu bylo psáno, že je nevhodný do větrných oblastí. Také je důležité ho mít při větru zavřený. Mám ho připevněný k betonovému základu a zatím mi jen vypadla jedna deska, ale asi byla špatně zaklapnutá lišta. Mám ho třetím rokem, tak... celý příspěvek > |  | Šáchor - suché konce listů, 21.3.2015 Dik za radu, ale asi to zase necham byt:). S. |  |
|  | Pěstování rozmarýnu, 15.3.2015  Ahoj, nas rozmarynek je pres leto venku, na plnem slunci, zalevam kdyz zem uschne a to i v zime na chodbe, kde je do 15ti st. To se mu vzdy spicky vetvicek ohnou. Zatim zije:), na jare ho presadim a dost zastrihnu. Je muj postup spravny? Diky!... celý příspěvek > |  | Zilky na listech, 15.3.2015  Dobry den, nasemu ibisku se na nekterych listech zvyraznilo zilkovani, Nevite proc? Diky! Sterba |  | Šáchor - suché konce listů, 15.3.2015  Ahoj, nas sachor je stary asi 15 let, stale ve stejnem kvetinaci a v misce je neustale voda. Vim, ze by se mel presadit, ale to by znamenalo ho spise odvrtat:), jak je kvetinac nabity. Pres leto je na balkone na slunci, v zime na chodbe, kde je 14 -... celý příspěvek > |  | Řez asi dvouleté broskvoně, 14.3.2015 Diky za radu! S. |  | Řez asi dvouleté broskvoně, 14.3.2015 Dobry den, mam asi hloupy dotaz. Mam zhruba 10ti letou broskvon, dost rozkosatelou. Kazdy rok strikam Kuprikolem, vloni nadherna uroda. Letos jsem jeste nestrikal, a ted ten dotaz: mam nejdriv postrikat a potom zakratit, nebo opacne? Diky za radu!... celý příspěvek > |  | Zásilková zahradnictví, 8.1.2015 Kde budete letos objednávat, já už vyhlížím nové katalogy na e shopech. Už jsem objednala na Nejlevnější zahradník, bude to překvapení, je to poprve. Ono taky záleží, jak s rostlinama zacházíme po zasazení. Někdo si tu stěžoval, že mu po roce... celý příspěvek > |  | Květina - dárek, 7.12.2014 Nepříliš náročné na světlo třeba dracéna, šeflera, fikus benjamin, ale oni by snad v květinářství poradili. |  | Lidská moč: hnojivo budoucnosti?, 6.12.2014 p. Vyslouzil - Ze by bulterierka mela agresivnejsi moc?
|  |
|  | Lidská moč: hnojivo budoucnosti?, 3.12.2014 U nas, kdyz se nase cubina vycurala na travnik, tak ten rok tam zustalo vypalene kolecko, az dalsi rok na jeho okraji vyrostla krasne zelena travicka:) |  | Co je to za houbu?, 3.12.2014 Diky za odpoved! Mame ji tam porad, i kdyz je lehce zapadana snehem, Ale asi to s tim gulaskem nerisknu:). |  | Co je to za houbu?, 2.12.2014  Na zahrade u potoka pod olsi v listi nam hodne roste tato houba. Nevite, jak se jmenuje a da se jist? Diky moc! Petr S.
|  | Co je to za kytku, 28.11.2014 Jo je to zamio, zrovna takhle mi ted´roste list. |  | Hnědnutí listů difenbachie od spodních listů, 28.11.2014 No zas na jaře, na začátku vegetace. |  |
 |
|
|
|