|
Příspěvky uživatele - 149.35
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Pondovac 4 nesaje, 10.9.2015 Problém byl údajně v drátech použitých na vinutí rotoru a jejich izolaci. Nejsem technik, takže jak jsem dostal, tak předávám. Možná by šel vyměnit jen samotný motor, ale ten jsem loni njít nedokázal, parametry a rozměry nabízených vysavačových... celý příspěvek > |  | Pondovac 4 nesaje, 10.9.2015 Může jítno vadnou serii motorů, mě to potkalo u přístroje koupeného z druhé ruky v zahraničí. Záruka by to měla vyřešit. Já musel koupit celou motorovou hlavu novou. |  |
|  | Sterbinovy filtr, 14.5.2014 Jde to přesně tak jak popisuje pan Hrkal. Chvíli trvá, než se systém odladí tak, aby přes štěrbinu a následně čerpadlem procházelo jen takové množsví vody, které stíhá filtr. Mezi čerpadlem a filtrem mám šoupě a čerpadlo mám zapojené přes... celý příspěvek > |  | Pokus o skalku v brehu, 9.4.2014 Izolační rohož pod plechové střechy, klidně na tkaninu osázet a pak zasypat kačírkem. |  |
|
|
|