|
Příspěvky uživatele - 135.172
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Nejchutnější rajčata, 16.4.2014 Já jsem se po pokusech se v ším možným (namátkou Sláva Porýní, Start, žlutý Albert, žluté hruštičky, všelijaká malá datlová, Green Zebra, býčí srdce, nějaká oranžová, atd...) pokorně a ochotně vrátil k Tornádu, Dianě a Bejbinu, které se mi prostě... celý příspěvek > |  | Nízký plůtek cca 60cm, 15.4.2014 Mám stejný problém. Ne tchyni, ale drůbež: volně pobíhající slepice a kachny. Když svoje rostliny neoplotím, zničí v podstatě všechno. Buď rozhrabou nebo ozobají.
Králičí pletivo je samozřejmě možná varianta, ale je hrozně nestabilní (měkké slabé... celý příspěvek > |  |
|  | Zase hryzec, 10.4.2014 Mně se loni na jaře podařilo zbavit se hryzce pomocí měkkých myších návnad Ratimor. Jsou to malé papírové polštářky s červenou voňavou náplní, kterými se normálně likvidují myši - hynou na vnitřní krvácení.
Dělal jsem to takto: zjistil jsem, kudy... celý příspěvek > |  |
|
|
|