|
Rozkvetlý Krvokvět, 26.5.2010 Hm, taky krásně kvete, tak se budu muset poohlédnout za okny sousedů pro sazeničku |
 |
Rozkvetlý Krvokvět, 25.5.2010 Děkuji za foto, píšete, nezničitelná kytka a já ji ani neznám a nemám. |
 |
|
 |
Rozkvetlý Krvokvět, 23.5.2010 Bílý? Ten jsem ještě neviděla pošlete foto, máte-li. |
 |
Rozkvetlý Krvokvět, 23.5.2010 Ten Váš má ale velikou cibulku, jen je mi divné, že nemá žádné listy. Já ho nechávám (téměř bez zálivky v chladu) odpočinout asi tak do února a potom ho přenesu do teplejší místnosti a mírnou zálivkou probudím. |
 |
Rozkvetlý Krvokvět, 22.5.2010 to je opravdu krása |
 |
Rozkvetlý Krvokvět, 22.5.2010  Posílám na ukázku jak mi nádherně vykvetl Krvokvět, aby jste se z té krásy radovali se mnou. |
 |
Jak se starat o Hořcový stromek, 6.3.2008 Stromek zimujete v teplejší místnosti. Tak jako já. Proto obráží nevzhledné slabé výhony. Které se musí často zaštipovat. I ty šikmo. Až bude Hořec venku na slunci silně obrazí. Teprve pak bude mít silné větvičky. |
 |
zelenokvětá růže, 4.3.2008 Zelenokvětou pnoucí růži ma bakker předraženou za 340,- |
 |
pampová tráva, 18.2.2008 Vyčetla jsem o pampasu že se má zimovat jen prvním rokem po výsadbě. Ale raději to nebudu pokoušet. |
 |
pampová tráva, 18.2.2008 Pampas se má na zimu svázat. Nastlat kolem hodně listí. A přikrýt celou rostlinu folií, aby nešlo ke kořenům vlhko. Z jara seříznout. Dělám to tak třetím rokem a zatím nezmrzla. |
 |
|
 |
Zmijovec - hurá kvete, 18.2.2008 I přes ten smrad skaženého masa je to nádhera. Po odkvětu hlíza zatáhne a vyraší listy. Může se stát po opakovaném kvetení z hlízy vyraší větší množství menších zmijáků. Pak je třeba hlízu rozřezat a začít pěstovat znova. |
 |
gloriosa, 13.2.2008 Dobrý večer,
Gloriozu jsem tet v únoru nechala narašit. A po zmrzlích vysadím ven k plotu. Kvete celé léto. Na zimu uklidit a hlízu nechat zatáhnout. Vřele doporučuji. |
 |
Okrasný lilek - solánum, 13.2.2008 Koukněte na stránky zahradnictví Tomáš Petro. Je tam Lilek za 35kč. |
 |
Nejzdařilejší pokojové rostliny, 4.2.2008 Ahoj Moni Na povrchu květináče je plísen. Je třeba vršek odsypat a vyhodit. |
 |
Pampova trava, 9.1.2008 Také jsem tak dopadla při přesazování. Pořezaná a pěkně to pálilo. Nevim co je to za alergen, ale přesto mám pampas v oblibě. A snad už tenhle rok i pokvete. |
 |