|
Příspěvky uživatele - 178.38
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kompost, 9.7.2015 Do kompostu dávám všechno, co je v přírodě rozložitelné tudíž: ročně asi několik tun plevelů, veškerý odpad z domácnosti, se se potravin týče, včetně vylitých starých zavařenin, či co se zkazí v lednici, tudíž i shnilou či plesnivou zeleninu,... celý příspěvek > |  | Usychající brambory - počasí, 6.7.2015 No jo, jenže ono je také pod průměr... a pod průměr Když byl na červen hlášen průměr 60mm a někde napršelo 59mm, tak jim vyskočí, že je tam podprůměr. Jenže nám napršelo 12mm. A to se jaksi nedá srovnávat... |  |
|  | Moruše - hledám jakékoliv informace, 6.7.2015 Já jsem už psala, že kolem v sousedství, mám stromy ještě 4. Dva stromy mají plody poměrně velké, ovšem takové mdlé, chybí jim v chuti trochu kyselé složky. Na třetím stromě jsou plody sice menší, ale právě chutnější. Když se sousedy přišla řeč na... celý příspěvek > |  | Název rostliny a pěstování?, 4.7.2015 Máte je hezké, ale zalévat 2-3týdně? To kytkám neprospívá, stačí jednou týdně prolít, za pár minut vylít podmisku a nechat zase týden vyschnout. |  | Levandule, 4.7.2015 Tak záleží na víc faktorech, u nás celkem hodně let Když koupíte takovou tu cca 15cm sazeničku, tak cca 4roky, bych řekla... podle sousedů, co si vysazovali lem kolem záhonu. |  | Určení luční rostliny, 1.7.2015 Sléz pižmový(malva moschata) Není to luční bylina, ale zplaňuje. U nás už bych řekla, že to začíná být invazivní rostlina. nejen, že se mi rozlezla po celé zahradě, ale nacházím ji i po okolí a nevím, jestli to je všechno od nás, nebo náhoda.... celý příspěvek > |  | Trávník - spáleno herbicidem?, 30.6.2015 Hmm, tak pokud vidím, je ta rohož po celé trase problému. Nevím, jakový herbicid sousedka používala, ale na Roundup či jemu podobné, to nevypadá, protože přes rohože a přísavník by se to k vám na trávník nedostalo. To mi spíš připadá, jako by cestu... celý příspěvek > |  | Usychající brambory - počasí, 30.6.2015 Pane Mikeš13, Vy si probůh nestěžujte...80mm za červen?! to nedám dohromady za 4 předcházející měsíce... Co myslíte, také nám 12 milimetrů přikapalo během tří dnů, jenže zem je tak vyprahlá, že to bohužel nebylo téměř poznat - pod bramborama pořád... celý příspěvek > |  | Orchideje vs rajčata, 30.6.2015 Orchideje od rajčat plíseň nechytnou, navíc plíseň rajčat nevypadá jako,,bílá místa" a už vůbec ne jako chlupatá plíseň. Jak píšou nade mnou, budou to červci, kupte si na to,,tyčinky" do květináčů. |  | Usychající brambory - počasí, 30.6.2015 Srážek dost? Možná průměrně. U nás, na jihovýchodní Moravě, máme za červen 12mm, kdežto meteorologevé na začátku června hlásili, že červnový průměr je 60mm. Může tady někdo se srážkoměrem napsat, kolik a kde spadnulo? Celkem by mne to zajímalo...... celý příspěvek > |  |
|  | Kastanovnik, 28.6.2015 Jiný prvek... |  | Kastanovnik, 28.6.2015 Podle barvy listů, bymu mohl chybět dusík, nemáte ho korovém mulči? Měla jsem zamulčovanou celou zahradu a rostlinám se vůbec nedařilo, protože rozkládající se mulč odebírá dusík. Pohnojila bych Cereritem, tím určitě nic nepokazíte. Záměrně nepíšu... celý příspěvek > |  | Jak udržet na zahradě ježka?, 28.6.2015 Tajk ono by mu mléko asi chutnalo, ale není to pro něj ideální, aby ho nakonec nezabil průjem. K nám vždycky chodil na kočičí granule |  | Neznámá rostlina, 28.6.2015 Dneska bych se snad neměla vyjadřovat, spěchám a neopravuju si text... Omlouvám se Lído, samozřejmě |  | Neznámá rostlina, 28.6.2015 Ha, ha, máte pravdu lído, minula jsem se ve vláknu Ano, tohle bych jako brslen určila jasně Konvalinka |  |
 |
|
|
|