|
Příspěvky uživatele - 0.74
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Bouganvillea, 29.2.2008 Já ji mám už tři roky, je stromková.Na podzim ji ostříhám a pak na zimu ji mám na verandě,kde netopíme.kvete mi pravidelně na vánoce a i v létě.Má ráda vodu i přes zimu, ale s mírou.Myslím,že je to nenáročná... celý příspěvek > |  | nový stavební zákon, 21.2.2008 Může mi někdo poradit chci stavět pergolu 4,5 na 3,5 co k tomu budu muset potřebovat nebo jestli to musim ohlasit na stavební urat? Dekuji předem za odpověd. |  |
|  | oskeruše, 12.2.2008 Rád bych reagoval na komentář od předchozího pisatele,že se oskeruše hodí jen na jižní moravu.Moje zahrada se nachází v nadmořské výšce 580 m.n.m. v lokalitě zvané Česká Sibiř,je tu velmi drsné klima, většina teplomilných dřevin tu nepřežije... celý příspěvek > |  | pomalu rostoucí keříky nebo trvalky, 4.6.2007 Já mám takové malé vresoviště. Kromě vřesů tam mám levanduli, buxusy, které tvaruji do různých tvarů a také zakrslé jehličnany. Mezi nimi pár kamenů. Vypadá to nádherně. Iva |  | Japonská zahrada, 20.5.2007 já to odhaduji na buxusy iva |  |
|
|
|