|
Příspěvky uživatele - 221.238
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Vazelina na uhlove prevody krovinorezu, 22.7.2015 Zdravím ještě jednou.Když jsem FS 360 vloni v předrjaří kupoval tak jsem řešil mazání.Prodejce STIHL mě řekl "neřešte to, nápln je napořád jako v převodovce u auta",tak neřešim a dělám.Nádrž mám na hodinu dělám šest dní v týdnu od června do... celý příspěvek > |  | Vazelina na uhlove prevody krovinorezu, 21.7.2015 Zdravím Vás po roce, tak dvě sezony s STIHL FS 360.Uhlový převod nemazán, není kudy, při servisní prohlídce namazáno ložisko.Funguje bez problémů, v sezoně 6 nadrží denně.Jiné poruchy nebyly, jen zakarbonovaný vyfuk, prej jsen nabral horší benzín,... celý příspěvek > |  |
|  | Husqvarna 535RXT, Stihl FS 350, Stihl 360 C-E, 13.5.2014 Tak FS 360,paráda!!!Dělám s ním v lese, zatím bez problémů |  | Broušení trojzubu, 13.5.2014 Stihl FS 360.Brousím na šestiůhelník, řekl bych že ostří vydrží dýl |  | Vazelina na uhlove prevody krovinorezu, 13.5.2014 Zdravím, dnes jsem koupil křovinořez FS 360 Stihl, na převodové hlavě už není žádný vstup ani maznice k převodu, prodejce řekl že se nic nemaže, že tam nápln je a že při roční kontrole namaže jen ložisko.Nemam to prý řešit, lidi co se s ním dělají... celý příspěvek > |  | Křovinořez z Mountfieldu, 27.4.2014 Kupte Stihl a mate pokoj! |  | Jaký zahradní traktor?, 27.4.2014 Doporučuji něco českého, Karsit nebo Seco Jíčín.Dobrá kvalita, díly do druhého dne, nepotkají se Vám nože a ceny dílů jsou oproti zahraničním třetinové.Musím ještě napsat že u techto traktorů při šetrném používání pár let žádné opravy nebudou.To je z... celý příspěvek > |  | Pětileté borůvky ze zahradnictví na zázvorce?, 1.6.2013 Dobrý den, dnes jsem nakoupil pětileté borůvky Spartan a Duke, mohu jen doporučit, je lepší si tam zajet-větší výběr, pán poradí a vykopne ze země, žádné květinačové chudinky.Ceny v pohodě |  | Zazimování gumového bazénu s nafukovacím kruhem, 2.10.2012 takže spíš říkáte uklidit my měli první bazén tři roky dva roky přes zimu napadaný sníh a na jaře jen prostě vypustit a omít sice přes zimu pomrznul ale byl chráněný sněhem a tedy vlhkostí proti vysušení třetí rok jsme ho schovali na půdu kde mrzlo a... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|