|
Příspěvky uživatele - 43.247
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jabloně a hrušně odolnější monilióze, 4.10.2023 142.13: A nejste vy náhodou, podle vaší reakce, Petr z H? Nemám žádnou potřebu s takovými lidmi komunikovat. Napsal jsem co funguje mně, používám od léta bio přípravky. Co funguje ostatním si můžete pročíst, napsaného je tu dost, ale chápu že to... celý příspěvek > |  | Jabloně a hrušně odolnější monilióze, 4.10.2023 Proč zázračnou metodu, stačí jen rozumně používat chemii a tu jste nezkoušel. Já nedělám důkladnou probírku plodů a postupně poškozené jablka odstraňuji, na kmen dávám lep, používám sítě proti ptákům, na odlákáním hmyzu mám přeplozenou révu. Na... celý příspěvek > |  |
|  | Otáčky motoru Honda při rotavátorování, 27.4.2014 Mě jo, ještě jsem benzín v tunách nekupoval. Vypadalo by to nějak tak: platím 0,005 tuny benzínu v kanistru :-DDD. Žijte v poklidu. |  |
|
|
|