|
Příspěvky uživatele - 248.68
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kolik se vám odpařuje vody?, 17.7.2015 Chci se zeptat kolik se vám v těchto horkých letních dnech z jezírek odpařuje vody? Naše jezírko má 10 kubíků, plocha hladiny asi 10 m2, osluněné téměř celý den a odpar je v těchto dnech řekl bych kolem 1 až 1,5 cm denně.
|  | Jak vyčistit jezírko od řasy, 7.6.2014 Nemá někdo zkušenosti s tou kuchyňskou solí do jezírka? Někde jsem se dočetl, že se dává kolem 3 - 5 kg/1000 l. A může být opravdu obyčejná kuchyňská? Nebude rybám, nebo rostlinám vadit obsažený jód? |  |
|  | Domácí výroba filtrace - návod (plánek), 10.5.2014 Napadlo mě jestli by se jako náplň do filtrační komory nedaly použít třeba staré záclony, které by se mohly naplnit do pytlíků. Aktivní plochu pro usazení mikroorganizmů by to snad mohlo mít velkou. |  | Sterbinovy filtr, 25.4.2014 Eurositex Příbram.
|  | Sterbinovy filtr, 23.4.2014 Budu také vyrábět vlastní štěrbinový filtr a koupil jsem do něj tkaninu z nerez drátu. Oko 0,32 mm drát 0,2 mm materiál nerez 1.4301, kterou používají ve filtrech podle návodů v tomto foru. Minimální odběr byl 1 m2.
|  |
 |
|
|
|