|
Příspěvky uživatele - 248.29
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Druhy kaktusů, 11.4.2014 Mammillárek jsou stovky, pokud jste to někde koupila, bude to běžný druh. Spousta odrůd si je navzálem velmi podobná. Lída |  | Jak zlikvidovat žrouta trávníku?, 11.4.2014 Jo jo, popenec, už se tady o něm psalo. Mrkněte na rady, dvouděložný je, ale mám dojem, že se tu psalo, že je hodně odolný... Lída |  |
|  | Tuje smaragd vůbec nerostou, 11.4.2014 Tazatelka o druhu půdy nic nepíše. Stagnace může být způsobena i tím, že se sice zalévalo často, ale málo a voda nevsákla až ke kořenům. Lída |  | Štěňátko fenečku novofudlanského psa - zvětšení srdíčka, 10.4.2014 Nebrala bych. Měla to ke konci života moje fenka, jenže v 15ti letech. Jen byste si na štěně zvykli, platili léky a veterinu a za pár měsíců se s ním těžko loučili, až by umíralo. K životu to není, jen lze nějaký čas udržovat stávající... celý příspěvek > |  | Pokus o skalku v brehu, 10.4.2014 Zídka by byla pěkná. Také by šlo aspoň v polovině svahu udělat terásku, třeba nepravidelnou, a tím svah rozdělit na dvě části... Lída |  | Lesknice rákosovitá, 10.4.2014 Ano, nevím, jestli ji proroste (ale tipla bych, že ano), minimálně poroste pod textilií dál až narazí na nepatrnou dírku nebo okraj. U mne ji trochu usměrnil až sklolaminát. Lída |  | Co mě to žere květák ve skleníku?, 9.4.2014  Možná osenice, platí na ni dusíkaté vápno. Lída |  | Tuje smaragd vůbec nerostou, 9.4.2014 ps - mám "smaragd" v záhoně, zjara 2008 měl cca 40cm a teď (za 6 let) má tak 2,5m. L. |  | Tuje smaragd vůbec nerostou, 9.4.2014 Ještě mne napadlo, když tu čtu o zálivce - sice jim stačí jednou týdně, ale musí se pořádně, aby voda vsákla do hloubky ke kořenům (asi jako ovocné stromky)... Lída |  | Pokus o skalku v brehu, 9.4.2014  Navíc, pokud se tam dají nějaké kameny, keříky nebo traviny, tak se v místech sázení utvoří takové kapsičky - plošinky, a při osázení svahu na těch teráskách bude kůra držet a zbytek porostou rostliny... L. |  |
|  | Pokus o skalku v brehu, 9.4.2014 Sundala bych folii, položila bych sem tam vodorovně do pruhů jakékoliv suché větve, aby bránily sjetí mulčovací kůry dolů. V té kůře se pohledově ztratí. Až bude svah ozeleněný, rostliny ho pokryjí, větve se dají pryč a kůra se buď doplní, nebo se... celý příspěvek > |  | Kdo pozná vodní rostlinu?, 9.4.2014 Měla jsem ji normálně na záhoně, jen chce trochu vlhko. Lída |  | Jerab moravsky, 9.4.2014  ...a ještě tenhle... |  | Jerab moravsky, 9.4.2014  Ten druhý: |  | Jerab moravsky, 9.4.2014  Fotky listů: |  |
 |
|
|
|