|
Příspěvky uživatele - 106.36
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jaro 2014, 1.5.2014  Moje tulipánky
|  | Pochlubte se květinami, 20.4.2014  Rok 2013
|  |
|  | Pochlubte se květinami, 20.4.2014 Krásné lilie..letos jsem zasadila poprvé, tak jsem zvědavá.. |  | Jaro 2014, 20.4.2014  Moje..
|  | Jaro 2014, 20.4.2014  Přidávám pár jarních kvítků.. |  | Pěstování zeleniny podle kosmických rytmů, 21.2.2014  Dobrý den,
v loňském roce jsem poprvé zkusila pěstování a sázení zeleniny (+ všech ostatních rostlin na zahradě - i ovocné stromy) podle příručky o kosmických rytmech (Výsevní dny podle Marie Thunové) a podle sklizně např. brambor a mrkve bych... celý příspěvek > |  | Efektivnost ochrany proti hryzcům, 21.8.2013 Souhlasím. My jsme letos na jaře zasadili mladé stromky také do těchto košů (drátěné pletivo poplastované - jiné v tu dobu nebylo k sehnání) a rostou jedna báseň. A to máme hryzců a podobných potvor plnou zahradu. Ať tento způsob vypadá jakkoli... celý příspěvek > |  | Pomáhá lunární kalendář?, 9.2.2013 Dnes jsem kontrolovala a většina semen má teprve malé klíčky, venku ještě ani jedna. Ale myslím, že není hlavní, jak rychle vylezou, ale jak nám porostou a budou plodit. Nikomu neberu jeho způsob setí a pěstování, ale proč to nezkusit s pomocí... celý příspěvek > |  | Pomáhá lunární kalendář?, 9.2.2013 Nepleťte si, prosím, Lunární kalendář a Výsevní dny. Myslím, že oba jsou rozdílné. Nevím, co se v Lunárním kalendáři píše, nikdy jsem ho neviděla a nevím, jak ten, kdo jej sestavoval, na své poznatky a výsledky přišel, ale podle reakcí v diskuzi... celý příspěvek > |  | Pomáhá lunární kalendář?, 9.2.2013  Leden ve Výsevních dnech 2013 |  |
|  | Pomáhá lunární kalendář?, 9.2.2013 Výsevní dny jsou překládány z německého originálu, Svaz EZ je pouze "distributor" v ČR, v příručce je mimojiné popsané a vyfocené, jak celé polní pokusy probíhaly, takže záleží na každém, zda tomu "uvěří" nebo ne. Já to beru tak, ža za zkoušku nic... celý příspěvek > |  | Pomáhá lunární kalendář?, 8.2.2013  Nechci zde dělat nikomu reklamu, ale podle ohlasu objednávajících, jsou lepší než celý lunární kalendář Výsevní dny 2013 od Marie Thunové, příručka popisující doporučené práce v jednotlivých dnech na zahrádce podle přírodních kosmických rytmů. Kromě... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|