|
Příspěvky uživatele - 162.142
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Haemanthus - množení ze semen, 31.12.2010 Pokud jde opravdu o Haemanthus (pravděpodobně albiflos), měla by být semena ve tvaru malých oranžových protažených kuliček o průměru tak 3-4mm. Všechna semena haemantů chtějí co nejrychleji po dozrání (okamžik uschnutí celého květenství) zasadit.... celý příspěvek > | | Název rostliny, 10.12.2010 Chápu Vaši netrpělivost, aby tato cibulovina kvetla co nejdříve, ale věřte, že někdy přesvědčit tvrdohlavou rostlinu do květu může trvat i několik let. Takže ono rozdělení květení samotné kvetení nezajistí, ale umožní experimenty, jak jí co nejvíc... celý příspěvek > | |
| | Stiga SB 51 DS křovinořez skušenosti, 10.6.2010 Děkuji za informace ten motor nevým jaký tam je zítra proněj du tak se to dozvým tak snad budu spokojen děkuji. | | Stiga SB 51 DS křovinořez skušenosti, 10.6.2010 Chci se vás zeptat na tento Křovinořez máte nekdo skušenosti jeto dobrá volba nebo ne-jeto švédská firma tak prosím poradte jeto dobrá volba. | | Aku sekačka - ano nebo ne?, 11.3.2010 Děkuji za názory, jdu do ní, 2 aku a uvidíme. | | Aku sekačka - ano nebo ne?, 6.3.2010 Prosím o radu. Vlastním rovinatý pozemek s čerstvě založeným trávníkem výsevem o velikosti cca. 400 m. Pozemek je členěn na tři samostatné části, tvar pozemků je nepravidelný v důsledku vysazené zeleně doplněné o mulčovací kůru (ovál, zvlněný... celý příspěvek > | | Co je to za rostlinu?, 18.10.2009 Tak už vím, co je to za rostlinku, je to Annona Cherimola... | | Co je to za rostlinu?, 15.10.2009 Dostala jsem vloni na podzim tuhle kytku a letos přes léto mi takhle vyrostla. Nevím ale, co je to za rostlinu a jak se o ní mám starat. Jestli je vhodné ji stříhat nebo ne. Prosím o radu. | | Modřín převislý, 31.10.2008 Dobrý den, já jsem též neodolala kráse převislých modřínů a zakoupila jsem si modřín japonský převislý na kmínku. Automaticky jsem se domnívala, že jeho nároky na půdu jsou jako u většiny jehličnanů, tedy dařit se mu bude v půdě kyselé, přiměřeně... celý příspěvek > | | dírkovitost listů, 15.5.2008 Díky moc za Vaše odpovědi, vyzkouším Syllit (nejdříve si zjistím nějaké informace o tomto preparátu) a budu doufat v úspěch.
Hezký den, Andrea | |
| | rozdíl?, 18.4.2008 K poslednímu příspěvku. Kontejnerované stromky jsou téměř vždy o nějaký ten krůček kupředu ve vývoji oproti prostokořenným, evidentní je tento rozdíl na jaře (velikost pupenů - rašení). Pokud dáte stromek do kontejneru 2 dny před... celý příspěvek > | | Noční mrazíky, 18.4.2008 Dobrý den, já bych to tak dramaticky neviděla. Otevřený květ broskvoně není tak cilivý k jarním mrazíkům než-li je to u meruňky. Měl by snést teploty snad do - 4°C, plod do -2°C, tedy citelný rozdíl proti meruňkám. Samozřejmě uváděné... celý příspěvek > | | rozdíl?, 17.4.2008 Dobrý den, ještě k původnímu dotazu. Kontejnerované stromky jsou opravdu citelně dražší, ale pokud je koupíte v dobrém zahradnictví, máte jistotu ujmutí stromku samozřejmě za předpokladu správné péče z Vaší strany. Jak poznáte, že je stromek dobře... celý příspěvek > | | Meruňka kvete, 17.4.2008 Dobrý den, souhlasím s panem Vítkem, malé plůdky (holičky) bohužel jsou nejcitlivější, otevřený květ by měl vydržet do -2 oC. Do značné míry je tato hodnota ovlivněna odrůdou, bohužel ty nejchutnější odrůdy (Velkopavlovická,... celý příspěvek > | | Kdy sázet meruňku, 29.3.2008 Souhlasím, meruňka stále plodí, i kdýž není prováděn řez. Řezem se u meruňek dá hodně ovlivnit, ale u broskvoní je řez zásadní prioritou úrody. Broskvoně jsou silně rostoucí stromy, aby dobře plodily a rostly, musí se i... celý příspěvek > | |
|
|
|
|